Turska

Turska

Turska je destinacija koja će vas u potpunosti osvojiti jedinstvenom kombinacijom kulturnog nasleđa, religije, istorije, kulture i gastronomije.

AKTUELNA PUTOVANJA

Turska se nalazi među deset najposećenijih država, a godišnje je poseti više miliona turista. Jedna je od najzanimljivijih destinacija na svetu, koja se nalazi između Evrope i Azije.

Bez obzira da li želite da istražite istorijske ruševine, da uživate u izobilju plaža i sunca ili da se izgubite u prebogatoj kulturi i tradiciji, Turska će vas sigurno ostaviti bez daha i probuditi avanturistički duh koji čezne za novim otkrićima. Dobrodošli u zemlju koja je most između dva kontinenta, dobrodošli u Tursku!

Turska putovanje – Istanbul

Ako postoji jedno mesto koje odiše bogatom kulturom i jedinstvenom lepotom, to je Istanbul, grad smješten na obalama Bosfora. Ova fascinantna metropola, sa svojim prepoznatljivim simbolima, kao što su Plava džamija i Aja Sofija, očarava sve posetioce. Turisti koji šetaju ulicama takođe pronađu dovoljno vremena da odmore od razgledanja i uživaju u poznatoj turskoj kafi i nezaobilaznim baklavama.

Atrakcija koju svakako ne treba propustiti je Topkapi palata, nekadašnji dom Sulejmana Veličanstvenog i srce nekadašnjeg Osmanskog carstva. Istanbul je mesto gde se istorija susreće sa modernim načinom života, a to ćete najbolje osetiti svakim korakom, kroz jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu.

Kapadokija

Za sve avanturiste, Kapadokija je pravi raj na zemlji. Ova očaravajuća regija, poznata kao zemlja šarenih balona, smeštena je između tri ugašena vulkana. Poseduje neverovatne pejzaže sa specifičnim stenama i podzemnim gradovima. Čarobno iskustvo vožnje balonom iznad Kapadokije privlači sve više ljudi da je posete i uživaju u pogledu na neke od najlepših pejzaža na svetu.

Letovanje u Turskoj

Ukoliko ste u potrazi za destinacijom za letovanje, koje predstavlja kombinaciju egzotike, zanimljive istorije i prelepih plaža s tirkizno plavim morem, Turska je prava destinacija za vas. Ova zemlja nudi različite mogućnosti, tako da će svaki putnik pronaći nešto za sebe.

Antalija

Antalija je jedan od najvećih i najposećenijih gradova u Turskoj. Ovaj biser turske rivijere, privlači posetioce širom sveta svojim beskrajnim peščanim plažama i tirkiznim morem. Takođe, letovalište pruža odličan noćni provod, avanture za sve ljubitelje vodenih sportova i veliki izbor stvari za šoping.

Alanja

Ovaj rajski kutak Mediterana je za neke leto iz snova. Letovanje u Alanji je putovanje gde ćete doživeti nezaboravne trenutke, bilo da se opuštate na plaži, uživate u tradicionalnim jelima ili se prepuštate avanturama u prirodi.

Korisni saveti za turiste

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by Neolab