Nova godina

Nova godina 2025. putovanja

Ponuda za Novu 2025. godinu

Kažu da kako zakoračimo u Novu godinu – takva će biti cela godina, pa neka 2025. bude ispunjena nezaboravnim avanturama i kvalitetnim putovanjima!
#ZamisliŽelju, ostvari je sa nama i u Novoj Godini #ŽiviRapsody!

Novogodišnji aranžmani u evropskim gradovima

Razmišljate o dočeku Nove godine? Gde biste je proveli, koje biste lokacije posetili, kako bi izgledala vaša najluđa noć u godini? Bez brige, imamo odgovore na sva vaša pitanja. 
Nova godina je dan kada možemo u potpunosti da se posvetimo uživanju u čarobnim i neverovatnim trenucima koje ovaj period godine nosi sa sobom. Period oko novogodišnjih praznika je jedan od najlepših trenutaka za posećivanje mnogih destinacija, upravo zbog sasvim drugačijeg doživljaja koji će ukrašeni trgovi, novogodišnje lampice i praznično veselje ostaviti na vas. Gradovi postaju bajkoviti, hrana ukusnija, a putovanja – prava avantura. 

Doček Nove godine u evropskim gradovima je nešto što se ne propušta!
Počev od Budimpešte, Praga, Beča, preko istočnih krajeva poput Istanbula, Soluna, Atine – osetićete čari novogodišnjeg provoda u svakom od ovih gradova.Pored nezaboravnih žurki i druženja, imaćete priliku da posetite najuzbudljivije kutke ovih gradova, njihova kulturna i monumentalna obeležja, građevine koje oduzimaju dah, ali i da se upoznate sa uzbudljivom istorijom ovih gradova, novim kulturama i njihovim načinom proslave novogodišnjih praznika.

Možda vam Nova godina zvuči daleko, međutim, vreme prolazi neverovatnom brzinom, a ukoliko ne rezervišete na vreme vaše putovanje, propustićete specijalnu priliku da obiđete željenu destinaciju i kreirate uspomene kojima ćete se rado vraćati u narednim godinama. #ZamisliŽelju u novogodišnjoj noći uz Rapsody! 

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab