Istanbul

Istanbul

Ako postoji jedno mesto koje odiše bogatom kulturom i jedinstvenom lepotom, to je Istanbul, grad smješten na obalama Bosfora. Ova fascinantna metropola, sa svojim prepoznatljivim simbolima, kao što su Plava džamija i Aja Sofija, očarava sve posetioce. Turisti koji šetaju ulicama takođe pronađu dovoljno vremena da odmore od razgledanja i uživaju u poznatoj turskoj kafi i nezaobilaznim baklavama.

Atrakcija koju svakako ne treba propustiti je Topkapi palata, nekadašnji dom Sulejmana Veličanstvenog i srce nekadašnjeg Osmanskog carstva. Istanbul je mesto gde se istorija susreće sa modernim načinom života, a to ćete najbolje osetiti svakim korakom, kroz jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu.

Istanbul putovanje

Turska je destinacija koja će vas u potpunosti osvojiti jedinstvenom kombinacijom kulturnog nasleđa, religije, istorije, kulture i gastronomije.

Turska se nalazi među deset najposećenijih država, a godišnje je poseti više miliona turista. Jedna je od najzanimljivijih destinacija na svetu, koja se nalazi između Evrope i Azije.

Bez obzira da li želite da istražite istorijske ruševine, da uživate u izobilju plaža i sunca ili da se izgubite u prebogatoj kulturi i tradiciji, Turska će vas sigurno ostaviti bez daha i probuditi avanturistički duh koji čezne za novim otkrićima. Dobrodošli u zemlju koja je most između dva kontinenta, dobrodošli u Tursku!

Korisni saveti za turiste

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by Neolab