Krstarenje Mediteranom – Apsolventske ekskurzije

Krstarenje Mediteranom – Apsolventske ekskurzije

Rapsody Travel PUTOVANJA ZA MLADE Krstarenje Mediteranom – Apsolventske ekskurzije

KRSTARENJE MEDITERANOM je izbor studenata Univerziteta u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu već 20. godinu za redom!
Epicentar zabave je u najpoznatijem letovalištu Costa Brave – Ljoret de Maru, gde vas očekuju nezaboravne tematske žurke u 1 od 100 najboljih klubova na svetu! Rezervisana samo za Rapsody putnike – DISCO TROPICS! Upoznaćete Barselonu, grad na obali mora, dom velikih umetnika, poznat po uzbudljivom noćnom životu i raskošnim trgovima u sklopu naših fakultativnih izleta: FLAMENCO LA SIESTA, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, OPIUM MAR, CASTELL MEDIEVAL… Kao kruna putovanja je krstarenje na „plovećem hotelu“ – brodu GRIMALDI LINES i legendarna žurka na palubi broda!

KONCERT U APRILU: MILICA PAVLOVIĆ

SPEKTAKL u najavi! Koncert Milice Pavlović u Španiji sa preko 3000 ljudi iz svih delova sveta!

Spremite se za nezaboravno veče ispunjeno čuvenim hitovima kao što su Šećeru, Provereno, Mogla sam, Boginja,..! Jedna od omiljenih zvezda sa Balkana pevaće samo za nas i to u Španiji.

KONCERT U MAJU: ALEKSANDRA PRIJOV

Aleksandra Prijović u Španiji napraviće nezaboravnu žurku pred preko 3000 ljudi!

Pevačica koja je u Beogradu popunila čak tri dana koncerta u Štark Areni, u maju 2024. godine će samo za nas pevati na najvećem studentskom putovanju – Apsolventskoj ekskurziji. Dobar provod uz prelep glas naše poznate pevačice, mlade ljude i neopisive energije je zagarantovan. Vidimo se!

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by Neolab