Leto bus – Španija

Leto bus

Barselona i Madrid

U Španiji se nalazi mnoštvo zanimljivih gradova, svaki sa svojom jedinstvenom pričom. Barcelona, španska prestonica katalonske regije, fasciniraće vas svojim poznatim građevinama. Najznačajniji su radovi čuvenog arhitekte Antonija Gaudija, spektakularna bazilika Sagrada Familia i živopisno šetalište Las Ramblas. Svakako svi ljubitelji umetnosti znaju da se baš u ovom gradu nalazi čuveni Pikasov muzej, koji prikazuje njegova brojna remek-dela.

Madrid je poznat po živopisnom ritmu i energiji. Možete uživati u tradicionalnim tapas barovima, doživeti strastvenu atmosferu na fudbalskom stadionu Santiago Bernabeu i šetati kroz prelep park El Retiro. Ukoliko želite da odmorite nakon turističkog obilaska, ne zaboravite da se prepustite uživanju na plaži.

Dok istražujete Španiju, ne zaboravite da probate neke od čuvenih specijaliteta. Uživajte u slasnoj paella ili zavirite u tajne tradicionalnih tapasa, gde svaki zalogaj otkriva novu dimenziju ukusa. Uz ukusan obrok osvežite se sangrijom, koja je neizostavan deo svake španske zabave.

Putovanje u Španiju – posetite najlepše evropske gradove

Letovanje u Španiji

Bilo da želite da odmarate na nekoj od prelepih plaža, uživate u noćnom provodu ili da istražujete prirodne lepote, sve to ćete pronaći u Španiji. Neke od najpopularnijih destinacija su:

Korisni saveti za turiste

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab