Dan primirja 2024

Dan primirja 2024

Rapsody Travel PRAZNICI Dan primirja 2024

Dan primirja u prvom svetskom ratu provešćemo na evropskim destinacijama!

Slobodne dane, odmor i praznike najlepše je provesti istražujući novi grad, kulturu i upoznajući nove ljude.

Evropski gradovi će ispuniti sve vaše želje i očekivanja. Bilo da tražite destinaciju za odmor, avanturu ili jednostavno želite da istražite zanimljiva mesta i upoznate nove ljude.

Imate samo slobodan vikend i želite da putujete? U tom slučaju je Budimpešta idealan grad za vas. Hedonisti će uživati u ovom putovanju i svim sadržajima koje nudi. Neki od njih su opuštanje u termalnim banjama, krstarenje Dunavom i istraživanje lokalne kuhinje.

Ukoliko planirate nešto duži godišnji odmor, treba da znate da svaka država nudi bezbroj zanimljivih gradova sa mnogobrojnim atrakcijama vrednih posete. Turiste najčešće privlači destinacija Turska letovanje, gde je najpopularnije odredište svakako Istanbul.

Sa svojom bogatom istorijom koja seže hiljadama godina unazad, ovaj grad je prava riznica kulture, umetnosti i arhitekture. Svaki korak kroz ulice najintrigantnijeg grada na svetu otkriva spoj prošlosti i sadašnjosti. Tradicija i moderan život susreću se na svakom ćošku.

Ovaj spoj se takođe oslikava i kroz hranu, koja je vrlo specifičnog ukusa i aroma. Upravo ta jedinstvenost je upisala ovaj grad na svetsku gastronomsku mapu.

Ipak, Turska nudi mnoge druge zanimljive destinacije za letovanje. Duž obale, svaki primorski grad se može pohvaliti kristalno čistim morem i prelepim peščanim plažama. Na vreme rezervišite avionske karte, kako biste tokom leta uživali u njihovim čarima.

Ali, ako vam samo opuštanje na ležaljkama postane dosadno i želite nešto novo, možete se oprobati u vodenim sportovima ili se upustiti u nezaboravnu vožnju balonom kroz Kapadokiju.

Svi entuzijasti koji redovno prate popularne festivale i izložbe, sigurno neće zaobići Italiju i čuveni karneval pod maskama u Veneciji. Živopisan grad koji se nalazi na preko sto malih ostrva povezanih kanalima i mostovima.

Za sve ljubitelje savršeno uređenih evropskih gradova, Rim je nazaobilazna tačka. Večni grad, sa svojim prepoznatljivim istorijskim spomenicima kao što su Koloseum i Forum Romanum, predstavlja jedno od najznačajnijih odredišta na svetu.

Ukoliko ste oduvek sanjali o tome da se vozite kroz slikovite pejzaže Toskane, krenite sa turom kroz Severnu Italiju. Izuzetno lepa priroda, bogata istorija i zanimljivi lokaliteti će vas ostaviti bez daha.


Svaka država je avantura za sebe i nećete pogrešiti za koju god da se odlučite. Zahvaljujući odličnoj organizaciji, to putovanje će sigurno biti nezaboravno iskustvo!

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab