Kapadokija

Kapadokija

Za sve avanturisteKapadokija je pravi raj na zemlji. Ova očaravajuća regija, poznata kao zemlja šarenih balona, smeštena je između tri ugašena vulkana. Poseduje neverovatne pejzaže sa specifičnim stenama i podzemnim gradovima. Čarobno iskustvo vožnje balonom iznad Kapadokije privlači sve više ljudi da je posete i uživaju u pogledu na neke od najlepših pejzaža na svetu.

Svake godine, više od pola miliona avanturista iz celog sveta poseti Kapadokiju, a ovu regiju smatraju najpoželjnijom destinacijom na svetu za let balonom. Međutim, da biste osigurali svoje mesto za ovaj čaroban let, rezervacija unapred je neophodna.

Putovanje u Kapadokiju

Ovaj nesvakidašnji kutak sveta osvaja turiste svojim spektakularnim stenama u obliku čudesnih kula, hiljadama skrivenih pećina i fascinantnim podzemnim gradovima. Ukoliko se zaputite kroz lavirint od stena i misteriozne prolaze, otkrićete bogatu istoriju i jedinstvenu arhitekturu.

Korisni saveti za turiste

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by Neolab