Evropska putovanja

Evropska putovanja

Upustite se sa nama u pravu turističku avanturu na najlepšim destinacijama u Evropi (i Aziji)!

Vodimo vas u prelepi Istanbul – fantastičan spoj različitih kultura, mesto susreta dve vere, dva kontinenta.. Na vas će ostaviti poseban utisak, zahvaljujući svojoj bogatoj istoriji, interesantnoj kuhinji, gostoprimstvu i nesvakidašnjim šarmom kojim odiše. Turska, pored Istanbula, krije još mnoge gradove koji odišu posebnom kulturom, tradicijom i interesantnim istorijskim pričama, koje svedoče o važnosti ovih gradova. 

Za sve ljubitelje savršeno uređenih gradova, prepunih interesantnih znamenitosti koje svedoče o burnoj istoriji svoga grada, preporučujemo neprevaziđeni Rim. Malo severnije od Rima, skriveni su božanstveni gradovi koji takođe zaslužuju da se nađu na našoj listi gradova u Italiji koje morate posetiti. Njih ćemo imati priliku da obiđemo tokom naše ture kroz Severnu Italiju.
Ukoliko ste pak raspoloženi da u narednom periodu uživate u ukusnoj hrani, krstarite prelepim Dunavom ili uživate u šetnji uličicama koje kriju posebne priče i važne objekte, onda je Budimpešta savršen izbor.
Iskoristili ste slobodne dane i u potrazi ste za kratkom turom po Evropskim gradovima? Vikend beg u Budimpešti ili Veneciji je odlična prilika da kvalitetno provedete subotu!

Za pivopije i ljubitelje romantičnih gradova, u kojima kao da je vreme stalo, preporučujemo Zlatni Prag.

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by Neolab