Grčka Leto

Grčka hoteli 2024.

Preko 300 hotela i apartmana u Grčkoj na jednom mestu! Ovo je vaša prilika da planirate nezaboravno letovanje uz smeštaj po vašem izboru.

Grčka smeštaj

Nema boljeg načina da se započne putovanje u Grčku od izbora smeštaja u jednom od njihovih hotela. Grčka je zemlja bogata istorijom, prelepim plažama i ukusnom hranom, ali ono što će vam sigurno ostati u sećanju jeste srdačnost i komfor koji ćete doživeti tokom vašeg boravka u grčkim hotelima.

Tokom letovanja u Grčkoj ćete sigurno doživeti nezaboravne trenutke na prelepim grčkim plažama i ostrvima. Grčka aparmani i hoteli 2024. će vas dočekati svojom raznovrsnom ponudom, a većina njih nudi udobnost i luksuz u jedinstvenom okruženju. Grčka leto 2024. donosi vam priliku da istražite očaravajuće krajolike, probate tradicionalnu hranu i upijete bogatu grčku kulturu na svakom koraku.

Svakako, Grčka vam pruža priliku da stvorite nezaboravne uspomene i uživate u divnim predelima karakterističnim za ovu prelepu mediteransku destinaciju.

Lagomandra beach hotel

Lagomandra beach hotel je smešten na samoj obali Egejskog mora, u jednoj od najlepših uvala na Sitoniji. Nalazi se na samo 6 km od Neos Marmarasa i oko 100 km od Soluna. Baš zbog svoje idealne lokacije ovaj hotelski kompleks svake godine poseti hiljade ljudi. Dok svi gosti imaju privilegiju da uživaju u prelepim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom i plivaju u kristalno čistoj vodi.

Grčka hoteli all inclusive

Grčki hoteli all inclusive predstavljaju idealan izbor za putnike željne bezbrižnog odmora. Ova vrsta smeštaja nudi kompletno iskustvo, uključujući prenoćište, hranu, raznovrsne aktivnosti i zabavu, sve na jednom mestu. Smešteni duž obala Jonskog i Egejskog mora, ovi hoteli pružaju ne samo izvanredan smeštaj, već i autentičan doživljaj grčke kulture kroz gastronomsku i turističku ponudu.

Grčka leto iskustva sa putovanja

„Moje i suprugino viđenje odmora je da se uzima hotel a ne apartman. Do sada je odnos hotela i apartmana 8:2 i ići će i dalje u korist hotela. Ubeđujem ljude da PP sa first minutom može biti isplativiji od apartmana, a uživanje na odmoru mnogo veće.“

mmi, izvor: putovanja.info

„Sitonija je, kao što reče čovek, najlepše i najbolje što može da se nađe u severnoj Grčkoj. Kasandra je možda bolje pozicionirana, ali je prenatrpana.“

Lenjivac, izvor: putovanja.info

„Ja bih lično dala veliki plus za Sitoniju i svakom bih je preporučila. Da bi odmor zaista bio kvalitetan i da bi se ona doživela u punom sjaju, čovek se mora raspitati što više i unapred isplanirati destinacije koje želi da obiđe u toku tog putovanja.“

anastasija, izvor: putovanja.info

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab