ADVENT

ADVENT

Period godine kada svaki grad dobija posebnu čar – novogodišnji ukrasi, jelke, mirisi ukusne hrane, kuvanog vina, dobra atmosfera i odlično društvo!
Idealna kombinacija za dobro proveden vikend u decembru. Euforija može da počne!

Gde novogodišnja euforija počinje..
Adventi Čarolija u Budimpešti: Otkrijte Magiju Božićnih Tržnica

Uživajte u nezaboravnom doživljaju Božića u prelepoj Budimpešti! Naša adventska čarolija počinje na trgovima prepunim svetala i božićnih mirisa. Prošetajte kroz čarobne božićne markete gde ćete pronaći autentične suvenire, domaće poslastice i tople napitke koji će vas ugrejati u hladnim decembarskim danima. Ne propustite klizališta pod otvorenim nebom i uživajte u muzičkim predstavama koje će vam zagrejati dušu. Budimpešta tokom adventa pruža nezaboravan doživljaj za celu porodicu!

Božić u Beču: Elegancija i Sjaj na Svakom Koraku

Doživite božićnu bajku u prestonici elegancije – Beču! Šetajte kroz impozantne božićne markete ispod svetlucavih lampica, gde će vas dočekati miris cimeta, pečenih kestena i tradicionalnih specijaliteta. Osetite toplinu božićnih koncerata u prelepim crkvama i dvorcima. Klizališta, prelepe izložbe i šarmantne uličice stvaraju nezaboravan ambijent za porodična okupljanja. Beč za vreme Božića pruža osećaj elegantne čarolije koji će vam zauvek ostati u sećanju.

Zagreb: Advent u Srcu Hrvatske

Doživite neponovljivi Božić u Zagrebu, srcu Hrvatske! Gradsko središte pretvara se u pravu bajku sa stotinama ukrašenih štandova i mirisom kuvanih kobasica i kolača. Posetite ledenu bajku na klizalištima, istražujte glavne gradske znamenitosti ili jednostavno uživajte u toplini čajeva i kuvanog vina ili džina! U Zagrebu je svaki kutak prepun magije, a božićna rasveta stvara atmosferu koja oduzima dah. Advent u Zagrebu je više od manifestacije, to je iskustvo koje se pamti.

Temišvar: Božićna čarolija u Rumunskom Biseru

Posetite Temišvar tokom adventa i zakoračite u rumunski biser božićnog duha! Gradski trgovi postaju pravo čudo svetala i božićne euforije. Razgledajte rukotvorine lokalnih majstora i probajte tradicionalne specijalitete. Muzički koncerti, kulturne izložbe i uzbudljive predstave čine Temišvar savršenim mestom za porodična okupljanja. Uživajte u romantičnoj atmosferi i osetite toplinu ovog prelepog rumunskog grada tokom najlepšeg dela godine.

Venecija: Božićna Romantika na Kanalima

Venecija, grad romantike, postaje još čarobnija tokom Božića! Kanali Venecije osvetljeni su hiljadama svetala, stvarajući nestvaran prizor koji ostavlja bez daha. Prošetajte kroz uske uličice prepune prodavnica sa originalnim poklonima i uživajte u ukusima tradicionalne venecijanske kuhinje. Božić u Veneciji je prilika da doživite jedinstvenu kombinaciju tradicije i ljubavi, stvarajući nezaboravne trenutke sa voljenima.

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab