Leto avio – Hurgada

Leto avio – Hurgada

Egipat je destinacija koja očarava turiste spektakularnim piramidama, jedinstvenom prirodom i raznolikošću. Hurgada, biser Crvenog mora, je tropski raj sa predivnim plažama, tirkiznim morem i raskošnim koralnim grebenima koji pružaju neverovatne mogućnosti za ronjenje i istraživanje podvodnog sveta.

HURGADA 2024

Egipat Hurgada

Hurgada je treći najveći grad u Egiptu i ispecifična destinacija za letovanje. Sa prelepim plažama, kristalno čistim morem i bogatom podvodnom florom i faunom, Hurgada je raj za ljubitelje ronjenja. Svi oni mogu da istražuju čudesne koralne grebene i zanimljive podvodne svetove.

Najstariji deo grada je El Dahar, gde se nalazi poznati bazar, kao i tradicionalni kafići gde se poslužuje arapska kafa i čaj. Posetioci kroz istraživanje ulica mogu da osete autentičnu atmosferu ovog dela grada. Osim toga, ovo područje je poznato po suvenirnicama koje privlače turiste da kupe ručno rađene predmete, nakit, kao i egipatske začine i mirisna ulja.

Egipat letovanje

Osim letovanja, Hurgada je odlična stanica za izlete. Nalazi se na povoljnoj lokaciji, sa koje se lako mogu posetiti obližnja luksuzna letovališta ili istražiti drevni egipatski lokaliteti. Bilo da tražite odmor u kom ćete uživati ili nezaboravnu avanturu, možete se zaputiti na neko od najpoznatijih mesta:

Korisni saveti za turiste

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab