Blog Featured Saradnja Studentska putovanja uz UniCredit Banku
Saradnja

Studentska putovanja uz UniCredit Banku

24. октобра 2023.
Studentska putovanja uz UniCredit Banku

UniCredit Banka

Za sve studente i studentkinje željne novih iskustava, vreme je da se upustite u nezaboravne avanture. U svetu koji se brzo menja, prilika je da stvorite svoje uspomene i priče koje ćete deliti na TikToku, Instagramu ili gde god želite.

PRVI KORAK – BUDI KREATIVAN

Da li ste za solo avanturu ili želite da se pridružite grupi mladih putnika? Internet je vaša igraonica! Istražite blogove, vlogove i druge resurse kako biste pronašli inspiraciju. I da, možda se cene čine visokim, ali uz platnu karticu UniCredit Banke, možete iskoristiti studentske popuste i druge pogodnosti.

Trenutno je aktuelan studentski popust uz UniCredit platne kartice u našoj turističkoj agenciji.

PUTUJ PAMETNO

Kada odaberete destinaciju, vreme je za detalje. Proverite da li uz vašu karticu dobijate i putno osiguranje. Ako vam putno osiguranje nije uključeno u Paket, brza kupovina je garantovana preko mBanking aplikacije.

Upoznajte se i sa Mastercard Travel programom i iskoristite sve pogodnosti. I da, bezbednost finansija na putu je ključna. Koristite mBanking aplikaciju za dodatnu sigurnost pre svega u slučaju ako sumnjate u neku prevaru ili ste izgubili platnu karticu na putu.
U okviru mBanking aplikacije moguće je momentalno blokirati i odblokirati vašu platnu karticu.

Više o korišćenju kartica u inostranstvu, prilikom putovanja pročitajte ovde.

LAST MINUTE? ZAŠTO DA NE!

Za sve one koji vole spontanost, „last minute“ ponude mogu biti savršena prilika. Samo se setite da udvostručite pažnju i budete brzi u odlukama. I da, sve te cool stvari koje ste videli na društvenim mrežama? Možete ih i vi doživeti!

Želimo vam da napravite nezaboravne Instagram i TikTok priče i kreirajte uspomene koje će trajati ceo život! 🌍✈️🎒

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab