Blog Destinacije Evropa Najbolji klubovi na ostrvu Evia koji garantuju dobar provod
Destinacije
Evropa
Grčka

Najbolji klubovi na ostrvu Evia koji garantuju dobar provod

20. децембра 2019.

Kada pričamo o dobrom provodu, Rapsody je uvek tu da se pobrine za izbor top destinacija. Ako mislite da ste u Grčkoj već sve videli, spremite se da budete iznenađeni. Evia, drugo ostrvo po veličini u Grčkoj, poslednjih godina postaje jedno od najzanimljivijih ostrva za mlade, a osim najvećeg grada Halkide, Neos Pirgos je pravi hotspot za dobar provod.

Evia adrenalin boost

Naselja na ovom ostrvu smeštena su između peščanih plaža i planina. Divlja priroda Evie idealna je za avanturiste i ekipe koje vole da istražuju. Osim vodenih sportova, kod turista su popularni i planinarenje, planinski biciklizam i jahanje. Ako ste društvo koje voli prirodu i intrigantnu arhitekturu, preporučujemo da iznajmite auto i obiđete celo ostrvo. Oprobajte se u jedrenju, vožnji kajakom, jedrenju na dasci, ili veslanju kanua. Neke plaže su opremljene i terenima za košarku, fudbal i odbojku na pesku, a uvek su blizu i taverne u kojima možete uživati u girosima tokom celog dana. Naselja su mahom tradicionalna, mala i gostoprimljiva, uređena tako da je sve na odmah iza ugla od vašeg hotela.

Evia noću

Evia je veliko ostrvo, a gotovo svaka plaža ima svoj kafić i noćni bar. U Loutra Aidipsou to je Riviera Beach Club, koji je savršeno mesto za izležavanje u ležaljkama preko dana, uz ledenu kafu i ceđeni miks, ali i čuvena lokacija za lude žurke preko noći. Posetioci imaju priliku da budu prijatno iznenađeni i velikim izborom žestokog pića.

Oreoi ima svoj Queen Of Evia bar, sa fensi ponudom vina i šampanjca.. Preporučujemo ga za posebne prilike, jer se ističe svojim raskošnim enterijerom i pažljivo biranim lokalnim vinima. Preko noći ovo mesto brzo postane igralište mladih lokalnih DJ-eva, i vrhunskih koktela koji osvežavaju posle dugog dana na plaži. Jedan od omiljenih Grka koji pušta muziku u ovom klubu je Konstantinos Linardos. Ovaj frajer uvek privlači grčku publiku ženskog pola koja prati dobar vajb.

Fygias cafe-bar je moderno mesto sa odličnom ponudom pića i osobljem koje svi posetioci hvale. Nalazi se u Artemisionu, kao i Cosi Bar Pefki, savršen klub za velika društva. Fygias je pravi bar za izležavanje pod suncobranom, a ekipa za šankom je top i vraćaće vas ovom baru svakog dana. Od svih barova na ovom ostrvu, Fygias prednjači po broju selfija sa plaže, ali i po zabrinjavajućem broju fotki iz fensi toaleta. Cosi Bar Pefki nalazi se na istoj plaži kao i Fygias, i daleko stiže priča da imaju sjajnu klopu. Posetioci Cosi Bara su češće nešto starije generacije, pa preporučujemo da se ovde zagrejete uz neki masni ražnjić, a onda pravo u Fygias na rejv.

Noćni život na Neos Pirgosu

Razloga zašto je Evia postala jedna od popularnijih destinacija za letovanje kod mladih ima mnogo. Osim što uvek postoje aktivnosti kojima se može ispuniti dan, Neos Pirgos odličan je i za bleju na plaži. Bazaar Beach Club je kafić i tropski bar u Neos Pirgosu, a u kome se možete dobro zabaviti tokom cele noći. O muzici se za vas brinu grčki DJ-evi, na vama je samo da uživate u promociji koktela i njišete kukovima. Mladi sa celog ostrva dolaze na žurke u Bazaar klub, tako da ako ste u Neos Pirgosu nikad vam neće biti dosadno. Točeno pivo na plaži možete kupiti tokom celog dana, a po ceni od 2.50€.

Neos Pirgos važi za mesto sa izuzetno prijatnim lokalcima koji će vas uputiti u skrivene kutke ostrva i garantovati vam jedinstveno i neponovljivo iskustvo. Cela priroda Evie savršena je za sve koji vole pejzaže koji oduzimaju dah. Kombinacija mora i planina na ovako malom prostoru savrešen je set za serije fotografija na instagramu.

Kada se radi o letnjem odmoru, velika je prednost izabrati manji grad. Mali primorski gradovi šarmantniji su naspram velikih, a ljudi u njima otvoreniji prema turistima i puni zanimljivih priča. Za partimanijake je naročito zgodno da je sve na dohvat ruke, a prvi veliki grad par minuta vožnje daleko. Uostalom, ima li ičeg lepšeg od izlaska sunca na moru posle nezaboravnog provoda, kada znate da vam je hotel samo dve ulice dalje kada vas savlada umor?

Cela priroda Evie poznata je destinacija i za kampovanje. Ako posećujete ovo ostrvo sa Rapsody-om, obratite pažnju na ekipe koje su razapele šatore na plažama. Ove divlje žurke nikad ne razočaraju, a savršen su način da upoznate mlade avanturiste kao što ste vi.

Planirate ludi provod sledećeg leta? Evia je idealan izbor za celo društvo, mesto gde svako može da nađe ono što mu se sviđa, a svakako vrh destinacija za šotove do izlaska sunca. Toplo preporučujemo Neos Pirgos kao najbolje mesto za nove letnje šeme i avanture. Rezervišite svoje mesto na vreme.

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab