ULUDAG BUS

Polazak 14:00h- Beograd

ULUDAG Idilično i zabavno - Jedna od vodećih zemalja za letnji odmor pruža odlične mogućnosti i za sve vrste sportova na snegu. Brojne visoke planine, moderni ski-centri i ulaganja u zimski turizam, sve više doprinose izgradnji reputacije ove zemlje i kao idilične i zabavne destinacije za skijanje i zimski odmor. Uludag je jedan od najpopularnijih ski-centara u Turskoj. Planinski venac Uludag nalazi se u Zapadnoj Anadoliji (udaljen 176 kilometara od Istanbula) sa najvišim vrhom Kara Tepe visokim 2.543 metra. Nacionalni park Uludag udaljen je 36 kilometara od Burse. Za one koji više vole zimski provod u gradu, minibusevi iz Burse saobraćaju do planinskog vrha svakih sat vremena. Sezona skijanja traje od decembra do aprila, a u ponudi je 13 ski-staza različite težine koje su povezane sa 24 različite žičare. Ljubiteljima zimskih sportova u ovom ski-centru na raspolaganju je 27 hotela, a ovo živopisno mesto za zimski odmor obiluje i brojnim barovima, restoranima i prodavnicama.

BURSA je danas četvrti grad po broju stanovnika u Turskoj. Bursu mnogi sa pravom nazivaju biserom Bliskog istoka-leđa joj čuva planina Uludag, a vrata ka svetu drže otvorena obale Mramornog mora, udaljene svega 20-tak kilometara.

Izaberite datum:

1.DAN: BEOGRAD – BUGARSKA – TURSKA

Polazak u 14h iz Beograda. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti. Noćna vožnja preko Bugarske.

2 DAN: BURSA

Dolazak u Bursu u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN - 8.DAN : BURSA – ULUDAG – BURSA

Doručak. Svakodnevni transfer do skijaškog centra ULUDAG. Slobodno vreme za skijanje, šetanje, zabavu, fakultativne izlete ili druge aktivnosti. Noćenje.

9.DAN: BURSA-ISTANBUL – BUGARSKA

Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Istanbulu. Fakultativni obilazak istorijskog dela Istanbula: poseta Crkvi Svete Sofije; poseta Plavoj džamiji (Sultan Ahmet), poseta dvorcu turskih sultana (Topkapi). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče polazak prema Srbiji. Noćna vožnja preko Bugarske…

10. DAN : BEOGRAD

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

 

CENA:  320  - AKCIJSKA CENA do 15.12.
Regularana cena: 420

 

 CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • 7 noćenja sa buffet doručkom u hotelu sa 3*** IBIS BURSA, u 1/2 I 1/3 sobama
 • Transport ski opreme, 1 komplet po osobi
 • obezbeđen transfer do skijališta Bursa – Uludag - Bursa
 • Ski pass Uludag 6 dana
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove obrade rezervacije – 10 eur

 CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko-zdravstveno osiguranje 15€ sa uključenim ski rizikom do 30.000€
 • DOPLATA GONDOLA BURSA – ULUDAG – BURSA, 12€ PO DANU
 • Fakutativne izlete

 

HOTEL IBIS BURSA 3***

 Smešten u okviru poslovnog centra Butim, na 10 minuta vožnje od centra grada, ovaj nedavno izgrađeni hotel nudi prijatnu terasu na otvorenom. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.

Hotel Ibis Bursa poseduje funkcionalne sobe uređene u nežnim nijansama bež boje koje imaju brodski pod. Sve sobe su klimatizovane i opremljene TV-om sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima i priborom za pripremu kafe.

Gosti mogu da uživaju u toplom doručku na bazi švedskog stola, koji se svakodnevno služi u prostranom kafeu sa dizajnerskim nameštajem. Bezalkoholna pića i domaća alkoholna pića služe se u baru. Užine su na raspolaganju non-stop.

Popularne atrakcije u blizini obuhvataju staru četvrt Tofane i zamak Burse, koji se nalaze na 6 km od hotela Ibis Bursa. Centar za nauku i tehnologiju Bursa udaljen je samo 500 metara. Do autobuske stanice ima samo 5 minuta vožnje.

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: 40% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), polovina aranžmana do mesec dana pre polaska na putovanje, a ostatak 15 dana pre početka putovanja.
 • Čekovima građana: 40% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), jos 20% ,15 dana pred put uz deponovanje čekova za ostatak iznosa. (plaćanje na tri mesečne rate)
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020. Kategorija A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici rapsodyravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, tako da ne mora biti standardnih dimenzija.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

ULUDAG Idilično i zabavno - Jedna od vodećih zemalja za letnji odmor pruža odlične mogućnosti i za sve vrste sportova na snegu. Brojne visoke planine, moderni ski-centri i ulaganja u zimski turizam, sve više doprinose izgradnji reputacije ove zemlje i kao idilične i zabavne destinacije za skijanje i zimski odmor. Uludag je jedan od najpopularnijih ski-centara u Turskoj. U antička vremena, ova planina poznata kao Olimpos misios bila je mesto odakle su bogovi posmatrali Trojanski rat. Uludag na turskom znači „velika planina", ali kolokvijalno se koristi i ime Kesis dagi što u prevodu znači „planina monaha". Tokom srednjeg veka, od osmog do 11. ovde je bio pravi manastirski centar, a monasi su bili prava opozicija zvaničnoj religiji Konstantinopolja. Planinski venac Uludag nalazi se u Zapadnoj Anadoliji (udaljen 176 kilometara od Istanbula) sa najvišim vrhom Kara Tepe visokim 2.543 metra. Nacionalni park Uludag udaljen je 36 kilometara od Burse. Za one koji više vole zimski provod u gradu, minibusevi iz Burse saobraćaju do planinskog vrha svakih sat vremena. Sezona skijanja traje od decembra do aprila, a u ponudi je 13 ski-staza različite težine koje su povezane sa 24 različite žičare. Ljubiteljima zimskih sportova u ovom ski-centru na raspolaganju je 27 hotela, a ovo živopisno mesto za zimski odmor obiluje i brojnim barovima, restoranima i prodavnicama.

BURSA je danas četvrti grad po broju stanovnika u Turskoj. Bursu mnogi sa pravom nazivaju biserom Bliskog istoka-leđa joj čuva planina Uludag, a vrata ka svetu drže otvorena obale Mramornog mora, udaljene svega 20-tak kilometara. Obiluje istorijskim znamenitostima (neki od najlepših primera osmanske arhitekture, među kojima su Velika džamija, sa 20 kupola, u svetu poznata Zelena džamija, u okviru koje se nalaze medresa i biblioteka, zatim Mauzolej sa turbetom sultana Mehmeda Prvog), parkovima, uskim uličicama i bulevarima, najdužom žičarom na svetu. U parku je smeštena Muratova džamija, koju je podigao poslednji otomanski vladar sultan Murat Drugi početkom 15.veka, nalaze se turbeta sultana i članova njegove porodice, među kojima i sultan Osmangazi i Orhangazi- oca i sina, prvih sultana koji su došli u Bursu.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.