Kavos

Kavos

Ovo šarmantno letovalište, smešteno na južnom delu ostrva Krf, svake godine poseti na hiljade turista. Kavos je sinonim za provod, jer nudi različite noćne zabave koje traju do ranih jutarnjih časova. Klubovi, barovi i žurke na plaži čine svaku noć nezaboravnom.

K

Letovanje na Kavosu

Krf, kao najsevernije ostrvo u Jonskom moru i jedno od najlepših i najvećih ostrva u Grčkoj, privlači posetioce svojom izvanrednom prirodnom lepotom i raznovrsnim plažama koje zadovoljavaju sve ukuse. Poznat kao najzelenije ostrvo Mediterana, Krf očarava bujnom vegetacijom. Osim toga, tragovi Venecijanske republike jasno su vidljivi u arhitekturi i kulturnom nasleđu ostrva. Zvanično priznat od strane UNESCO-a 2007. godine kao svetsko nasleđe, Krf obiluje istorijskim spomenicima, uključujući i plavu grobnicu na ostrvu Vido, posvećenu srpskim vojnicima stradalim u Prvom svetskom ratu.

Kavos, smešten na samom jugu ostrva, udaljen je oko 50 km od grada i luke Krf. Ovaj grad ima preko 80 barova, 4 diskoteke, više od 30 taverni i restorana, zbog čega ga još nazivaju Grčkom Ibicom. Kavos je posebno popularan među mladima koji imaju od 18 do 30 godina, i zbog toga, zabava u Kavosu doslovno traje 24 sata dnevno.

Korisni saveti za turiste

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by Neolab