Apartmani LA TURRA

Polazak poslepodnevni sati

Rezidencija La Turra 4* – Važi za jednu od lepših rezidencija koja svojim posetiocima nudi besplatan pristup bazenu, sauni i teretani. Nalazi se na svega 60 m od žičare, a do 300 m od prodavnica, restorana i ski škole.

 • Troprostorni šestokrevetni apartmani (3p6) – 37m2: 1 spavaća soba sa bračnim krevetom, 1 prostorija sa krevetom na sprat, dnevna soba sa sofom na izvlačenje, kompletno opremljena kuhinja, Toalet sa kadom ili tuš kabinom, balkon (neki apartmani ne poseduju balkon).

Izaberite datum:

1. DAN: SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA

Polazak u poslepodnevnim časovima iz Beograda. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN: DOLAZAK U VALFREJUS
2. DAN: DOLAZAK U VALFREJUS

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Dolazak u Valfrejus u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije/apartmane posle 17 h i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

3. DAN: VALFREJUS
3. DAN: VALFREJUS

Slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9. DAN: FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA
9. DAN: FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10. DAN: DOLAZAK U BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska, u jutarnjim časovima.

Termin: Februar/Mart

CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u apartmanima La Turra rezidenciji
 • Određene pogodnosti hotela: sauna, spoljni bazen, teretana, internet, posteljina, ski lockeri i parking.
 • 6 -dnevni ski pass za regiju Valfrejus – 6 dana skijanja u Valfrejusu (1 dan skijanja u La Norma, 1 dan skijanja u Aussois)
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Turistička taksa – cca 1,5€ po danu
 • Depozit - 300€ (iznos zavisi od objekta i tipa apartmana)

MOGUĆE DOPLATE:

 • Putničko-zdravstveno osiguranje 15€ (1.5€ po danu) sa uključenim ski rizikom do 30.000€.
 • Prošireni ski pass – 30€
 • Peškiri (9€ po nedelji, moguće je poneti svoje)
 • Kontinentalni doručak (nije obavezan, 8€ odrasla osoba, 5,5€ dete ispod 12 godina, besplatan za dete ispod 4 godine)
 • Finalno čišćenje apartmana (moguće je i sami da očistite apartman)
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.05.2018. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2017. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je za polazak iz Beograda. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2017. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.