S(h)ankanje

S(h)ankanje

Zima počinje kad mi kažemo!

Vlašić je planina u srednjoj Bosni. Uzdiže se strmo u području Travnika iznad doline reke Lašve. Vlašićka visoravan je u visini od 1.000 do 1.500 m, dok najviši vrhovi prelaze 1.943 m. Njegov najviši vrh je Paljenik, sa 1.934 metra, a zatim Vlaška Gromila 1.919 m. Vlašićka visoravan je poznata je po čuvenoj tradiciji spremanja vlašićkog sira, kao i novijem turizmu na Babanovcu, koji je jedan od centara zimskog turizma u Bosni, koji rado posećuju i strani gosti. 

Zimska turistička sezona na Vlašiću će biti zvanično otvorena u petak, 15. decembra, sa trodnevnim programom u sklopu Šankanja, koje već 11 godina predstavlja sinonim za početak sezone i najbolji provod u BiH i regionu. Isključivo najaktuelniji muzički izvođači, zanimljiv sportsko-zabavni program, dugogodišnja tradicija u organizovanju najposećenijeg zimskog događaja u BiH, svakako će i ove godine učniti da Vlašić bude centar dešavanja kojem će prisustvovati posetioci iz zemlje i regiona.

SOL AZUR ARENA / LINE UP:

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab