Hotel GRAND MONTANA 4*

Polazak 05h - Beograd

Hotel Grand Montana 4* nalazi se neposredno pored hotela Belmont. Gosti mogu besplatno da koriste pogodnosti hotela (bazen, sauna, parno kupatilo, prevoz do gondola itd.). Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Svaki apartman poseduje grejanje, SAT TV, kompletno opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo sa tuš kabinom, fen.

Izaberite datum:

1. DAN (29.12.2018. Subota) NOVI SAD – BEOGRAD - BUGARSKA
1. DAN (29.12.2018. Subota) NOVI SAD – BEOGRAD - BUGARSKA

Polazaksa iz Beograda sa turističkog terminala – Lastina garaža (autoput Beograd – Niš) u 24.00h, a sa parkinga restorana Zlatna medalja u Novom Sadu u 22.30h. Noćnja vožnja prema Banskom preko Niša i Pirota...sa kraćim usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN (30.12.2018. Nedelja) BANSKO
2. DAN (30.12.2018. Nedelja) BANSKO

U ranim jutarnjim časovima, dolazak u Bansko. Smeštanje u hotel i zabava počinje. Na programu je dnevna žurka dobrodošlice. Uveče organizujemo žurku u jednom od veoma ekskluzivnih klubova u Banskom (opciono). Noćenje.

3. DAN (31.12.2018. Ponedeljak) BANSKO – SOFIJA - RILSKI MANASTIR
3. DAN (31.12.2018. Ponedeljak) BANSKO – SOFIJA - RILSKI MANASTIR

Fakultativni polazak prema Sofiji i Rilskom Manastiru. Po dolasku u Sofiju obilazak grada: crkva Svete Sofije, Ruska crkva, rotonda Svetog Đorđa, Narodno pozorište, crkva Svete Nedelje, parlament, Hram  Aleksandra Nevskog (izgrađen je 1908. godine i posvećen svetom Aleksandru Nevskom i ruskim vojnicima poginulim u rusko-turkom ratu)...Posle razgledanja Sofije odlazak i obilazak Rilskog manastira, najvećeg i najpoznatijeg pravoslavnog manastira u Bugarskoj. Popodne previđeno za zabavu na snegu, igre bez granica, skijanje... Ne propustite zabavu uz naš animatorski tim. Nakon toga sledi kratak predah i priprema za najluđu noć. Na raspolaganju su kafana i klub (opciono). Doček Nove godine! Noćenje.

4. DAN (01.01.2019. Utorak) BANSKO
4. DAN (01.01.2019. Utorak) BANSKO

Slobodno vreme za individualne atktivnosti ili  igre na snegu, skijanje ili možda odlazak u spa centar. Uveče odlazak na reprizu Nove godine u jedan od najboljih klubova u Banskom (opciono). Noćenje.

5. DAN (02.01.2019. Sreda) BANSKO – SOFIJA – SRBIJA
5. DAN (02.01.2019. Sreda) BANSKO – SOFIJA – SRBIJA

Napuštanje hotela, putovanje prema Srbiji, sa dolaskom u večernjim satima.

Termin: Nova godina

REGULARNA CENA 1/4 ILI 1/6 SOBA: 159 €

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca
 • 3 noćenja u izabranom smeštaju.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 6 €.
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora) zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2019. godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2018. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca i Novog Sada je 25 putnika iz svakog grada.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.