Hotel Pozzo 4*

Polazak u večernjim časovima

Smešten na 350 metara od plaže, hotel Pozzo nudi 22 klimatizovane sobe. Nalazi se u okrugu Slovenska plaža, na samo nekoliko minuta hoda od Slovenske obale. Hotel se takođe nalazi na 25 minuta hoda od plaže Mogren. Centar se takođe nalazi u blizini hotela. Uz individualnu kontrolu klime, sobni sef i sofu, sobe takođe imaju električni čajnik, opremu za pripremu kafe / čaja i posuđe za udobnost gostiju. Ove jedinice nude pogled na more. Takođe su obezbeđeni hipoalergenski jastuci, penasti jastuci i pernati jastuci, fen za kosu, kapice za tuširanje i ogrtači. U restoranu je na raspolaganju kontinentalni doručak. U restoranu se služe i lokalni obroci. Gosti se mogu opustiti u hotelskom lounge baru. Objekat se nalazi na oko 100 metara od restorana.

Lokacija: Kanjosa Macedonovica 13 Brodarska 29, Budva,

https://goo.gl/maps/vYCcQXDoD1bPscQJ9

http://apartments-pozzo.budva.hotels-in-budva.com/

Izaberite datum:

1. DAN SRBIJA – CRNA GORA

Za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz polazak u 22h iz Beograda sa Turističkog terminala – Lastina garaža (auto put Beograd – Niš, minumum za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska! Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti

2 – 8. DAN BUDVA – FAKULTATIVNI IZLETI

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima. Check-in i za putnike sa sopstvenim prevozom. Očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog krstarenja koji će se prepričavati! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

9. DAN BUDVA – SRBIJA

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja.Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

Termin: Jun | Septembar 2021.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 7 noćenja u Budvi sa uslugom po tabeli smeštaja
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (20e).

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Doplata za prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama - 30(minimum za realizaciju prevoza 30 osoba)
 • Putničko zdravstveno osiguranje
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski i platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 30 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporuuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020, KATEGORIJA A25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 01.10.2020. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA SAJTU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.