Hotel LOZA 2*

Polazak u večernjim časovima

U strogom centru Budve, u neposrednoj blizini autobuske stanice, Mediteranskog Sportskog centra i Doma zdravlja, nalazi se hotel Loza, bivši hotel Olympic, jedan od najstarijih hotela u Budvi. Već čitave dve decenije hotel svojim gostima pruža ugodan i prijatan boravak tokom čitave godine. Smešten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mesto za odmor svakog gosta koji poseti Budvu. Hotel Loza raspolaže kapacitetom od 117 soba strukturalno raspoređenih kao dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne i višekrevetne koje su prostrane sa normalnim ležajevima za boravak i sedam osoba (dva kupatila), a u određenom broju soba moguć krevet na sprat. Sobe poseduju centralno grejanje što omogućava da hotel radi čitave godine. Sve sobe su klimatizovane, poseduju sopstveno kupatilo i TV sa kablovskom. U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta oko 150 mesta, TV sala, otvoreni šank, poslastičarnica, turistička agencija, pivnica, čuvena bašta "Pod lozom" u kojoj gostuju najpoznatije zvezde naše estrade. LOKACIJA: Mainski put BR.17, Budva 85310, https://goo.gl/maps/RMRLS4Tms352

Izaberite datum:

1. DAN SRBIJA – CRNA GORA

Za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz polazak u 22h iz Beograda sa Turističkog terminala – Lastina garaža (auto put Beograd – Niš, minumum za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska! Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2 – 11. DAN BUDVA – FAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima. Check-in i za putnike sa sopstvenim prevozom. Očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog krstarenja koji će se prepričavati! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

12 DAN BUDVA – SRBIJA

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja.Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

Termin: Jun | Septembar 2021.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 10 noćenja u Budvi sa uslugom po tabeli smeštaja
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (20e).

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Doplata za prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama - 30(minimum za realizaciju prevoza 30 osoba)
 • Putničko zdravstveno osiguranje
 • Doplata za polupansion (u zavisnosti od termina od 40  do 50 eur po smeni)
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski i platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 30 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporuuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020, KATEGORIJA A25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 01.10.2020. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA SAJTU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.