Pohod na Španiju u saradnji sa UniCredit bankom predstavlja odličan izbor za sve mlade željne nezaboravnog provoda po najpovoljnijim cenama!
Epicentar zabave je u najpoznatijem letovalištu Costa Brave – Ljoret de Maru, gde vas očekuju nezaboravne tematske žurke u 1 od 100 najboljih klubova na svetu! Rezervisana samo za Rapsody putnike – DISCO TROPICS! Upoznaćete Barselonu, grad na obali mora, dom velikih umetnika, poznat po uzbudljivom noćnom životu i raskošnim trgovima u sklopu naših fakultativnih izleta: FLAMENCO LA SIESTA, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, OPIUM MAR, CASTELL MEDIEVAL… Kao kruna putovanja je krstarenje na „plovećem hotelu“ – brodu GRIMALDI LINES i legendarna žurka na palubi broda!

Pohod na Španiju u saradnji sa UniCredit Bankom – aranžman krstarenja na popustu 50%. Samo uz platne kartice UniCredit Banke!

Ukoliko nemaš račun u UniCredit Banci podnesi zahtev OVDE.

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab