DINO MERLIN – PO PRVI PUT U ŠPANIJI!

EKSKLUZIVNO! Koncert čuvenog Dine Merlina po prvi put u Španiji!
Rezervišite datum 20. maj 2023. godine za veče za pamćenje, u Costa Bravi – Ultraclub Millenium, sa početkom od 21:30h.

Muzički čarobnjak Dino Merlin poznat po jedinstvenoj harizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu u subotu, 20. maja, pored live premijere najnovijih pesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma donosi posebno osmišljen show i osveženu koncertnu set-listu. Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere koja uspešno traje više od četrdeset godina, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova („Mi“, „Dođi“, „Jedan dan, jedna noć“, „Krive karte“ i „Kako da ti kažem“) koji imaju više od 80 miliona pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji preko 600.000 pretplatnika.

U organizaciji Rapsody Travel i Modena Travel agencije popunjeno je u sklopu paket aranžmana već preko 90% kapaciteta, a u toku je prodaja i poslednjeg kontigenta od 300 karata po specijalnim cenama!
Na Vama je da odaberete standard ili VIP ulaznice, a u ponudi su i standard i VIP paketi sa dva noćenja sa izabranom uslugom u hotelima sa 4* u Ljoret de Maru.

Ne propustite ovaj ekskluzivni događaj kom će prisustvovati preko 3000 ljudi iz svih delova sveta, a dobar provod uz Dinu Merlina je zagarantovan!

STANDARD ILI VIP ULAZNICE


MAP ULTRACLUB MILLENIUM

MAPA: ULTRACLUB MILLENIUM

STANDARD ULAZNICA omogućava pristup centralnom delu kluba podeljenom u nekoliko nivoa prema glavnom stejdžu.

VIP ULAZNICA omogućava pristup svim zonama kluba, od kojih su 2 VIP zone smeštene polukružno na prvom spratu iznad centralnog dela, sa najboljim pogledom na stejdž.

ULTRACLUB MILLENIUM


Ultraclub Millenuim je jedan od najbolje opremljenih klubova u Španiji i odlična lokacija za koncert jedne od najvećih zvezda na Balkanu – Dino Merlina.
Lociran u Costa Bravi, na 20km od Ljoret de Mar-a i na sat vremena vožnje od Barselone.

Kapacitet kluba iznosi preko 3000 ljudi, a različite zone kreiraju prijatnu atmosferu i nezaboravno iskustvo, bez obzira da li se odlučite za standard ili VIP ulaznice.

Vidimo se ovog maja na ekskluzivnom koncertu u Španiji!

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab