WINTER BREAK 2024

Skijanje Francuska 10 dana - Les Orres Mart 2024

10 dana
Bus
Polazak: Beograd
Već od € 0 po osobi

Les Orres je skijaški centar sa svom potrebnom infrastrukturom modernog turističkog centra na lokaciji koja oduzima dah. Nalazi se iznad grada Embruna i doline Durance, te pruža predivan pogled na jezero Serre-Ponçon, najveće veštačko jezero u Evropi. 

Ovaj skijaški centar leži na nadmorskoj visini 1650 - 2720m i ima preko 100km staza. Staze su većinom crvene, što skijalištu daje posebnu draž za malo iskusnije skijaše. Ima 21 crvenih, 4 crne, 6 plavih i 7 zelenih staza. Crna staza La Pousterle je jedna od tri staze u Francuskoj odobrena od strane Međunarodne skijaške federacije, te redovno ugošćuje trke Evropskog skijaškog kupa. Ovo mesto ima barova i klubova koji nude zabavnu atmosferu svako veče. Ljubitelji dobre hrane mogu da uživaju u tradicionalnim jelima u velikom broju restorana.

Program putovanja

10 dana
Bus
Polazak: Beograd

Polazak u poslepodnevnim časovima (oko 16h) iz Beograda, parking ispred hale 5 na sajmu. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu za nabavku namirnica. Dolazak u Les Orres u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

Slobodno vreme za skijanje, šetanje, fakultativne izlete ili druge aktivnosti. Noćenje. 

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

Dolazak u Beograd na mesto polaska, u jutarnjim časovima.

Uslovi putovanja

Cena uključuje

 • 7 noćenja u apartmanima / studijima Les Houts de Preclaux 3 *.
 • 6 -dnevni ski pass „LES ORRES” – 6 dana skijanja
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove obrade rezarvacije: 20 EUR

LEGENDA USLUGE U SMEŠTAJU:

 • NA - Najam smeštaja
 • BB - Noćenje sa doručkom
 • HB - Polupansion (Doručak i večera)
 • AI - All Inclusive
 • UAI - Ultra All Inclusive

Cena ne uključuje

 • Turistička taksa – cca 2€ po danu
 • Posteljina (cena zavisno od objekta)
 • Depozit – cca 300€ (iznos zavisi od objekta i tipa apartmana)
 • Finalno čišćenje apartmana (Moguće je i sami da očistite apartman)
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 27€ sa uključenim ski rizikom do 30.000€.
 • Fakultativne izlete
 • Mogućnost iznajmljivanja ski opreme, prilagođene vašim potrebama- cena za 6 dana: 60€
 • Renta sanki koje vuku životinje: 
  • 40€ odrasli / 30€ deca - 20/30 minuta
  • 70€ odrasli / 50€ deca - 30/40 minutaNapomena

NAČIN PLAĆANJA:

Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER, AMEX).

GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja.

PLATNIM KARTICAMA: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 30 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER, AMEX. 

ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 6000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.05.2024. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2023. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.

Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.

Cena je za polazak iz Beograda. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021.

ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.

Putovanja koja bi vam se mogla svideti

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab