BALKAN WAVE 2023

Balkan Wave Festival 2023

6 dana
Već od € 0 po osobi

BALKAN WAVE FESTIVAL - Ono što smo svi čekali - nedelja prepuna nastupa najvećih imena aktuelne urbane balkanske muzičke scene. Kako mi to zovemo: Ono naše, ali na svetskom nivou! 

Svedočite najvećem muzičkom spektaklu koji Balkan nudi – preparty, 3 spektakularne glavne večeri u Noa Beach Clubu na plaži Zrće, 3 afterbeach party-ja, boatparty i veliki izbor apartmana, hotela i opcija koje će vaš odmor učiniti nezaboravnim! Ajde, vidimo se!

ZRĆE – Plaža Zrće je najpoznatija novaljska ali i hrvatska plaža. Proglašena je najlepšom plažom na Jadranu, a od 2003. godine je i nosilac Plave zastave. Vremenom je postala svetski sinomim za letnju zabavu i s pravom je zovu i hrvatskom Ibizom.

Program putovanja

6 dana

Polazak u 23:30h iz Beograda sa dogovorenog mesta (trenutno mesto polaska parking za turističke autobuse ispred „Kuće cveća“, bul. Kneza Aleksandra Karađorđevića (obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska).

Noćna vožnja preko Srbije i Hrvatske sa jutarnjim dolaskom na ostrvo Pag. Smeštaj u izabranim apartmanima i upoznavanje sa ostrvom. Odlazak na plažu i zagrevanje za početak neverovatne party sedmice.Uveče odlazak na BALKAN WAVE PREPARTY - žurku dobrodošlice ovog sjajnog festivala.

Za vreme Vašeg boravka na BALKAN WAVE festivalu, žurki ,leškarenja na plaži Zrće i ispijanja koktela u ritmu muzike poznatih DJ-eva, obavezno iskoristite mogućnost da skijate na vodi na jednoj od najbolje prilagođenih plaža na Jadranu, oprobate se na bungee jumping-u ili jednostavno uživajte na savršenim plažama ovog jadranskog bisera. Naravno, Rapsody ekipa neće Vam dozvoliti trenutke dosade.

Posle napuštanja soba, krećemo nazad ka Beogradu. Vožnja preko Hrvatske, dolazak u mesto polaska u kasnim večernjim časovima.

Uslovi putovanja

Cena uključuje

 •  4 noćenja u izabranom smeštaju
 •  Ulaznica za sve dane festivala (06.07-09.07.2023.)
 •  Autobuski prevoz Beograda - Zrće - Beograd

Cena ne uključuje

 • Fakultativne izlete.
 • Putno zdravstveno osiguranje (osigurana suma do 30.000 eura):
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19: 12€
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 15€

LEGENDA USLUGE U SMEŠTAJU:

 • NA - Najam smeštaja
 • BB - Noćenje sa doručkom
 • HB - Polupansion (Doručak i večera)
 • AI - All Inclusive
 • UAI - Ultra All Inclusive

Napomena

Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER, AMEX):

GOTOVINSKI: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.

UPLATAMA NA RATE: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 25.11.2023. godine, tri jednake mesečne rate, Septembar, Oktobar, Novembar. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.

PLATNIM KARTICAMA: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER, AMEX. 

Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2023. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije, ino partnera. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 50 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Triglav osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/41 44 105 centra za pomoć Triglav osiguranja)

ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021.

ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .

Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca i Novog Sada je 25 putnika iz svakog grada. Moguća usputna sakupljanja za Niš i Kragujevac.

Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa. 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici rapsodyravel.rs

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, tako da ne mora biti standardnih dimenzija.

Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

Putovanja koja bi vam se mogla svideti

Postanite deo naše zajednice

Budite obavešteni o najnovijim akcijama i ponudama za najbolja putovanja. Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja i vrhunskog provoda.

COPYRIGHT © RAPSODY TRAVEL DOO - SVA PRAVA ZADRŽANA.
Website by NeoLab