Vila IVA

Polazak u večernjim satima

Svi studiji/apartmani su klimatizovani, posjeduju TV, terasu, sopstveno kupatilo, prijem kablovske TV. U sklopu vile je i parking prostor kao i restoran za goste ville. U blizini nalaze se 2 prehrambene prodavnice, grill bašta, trafike kao i ostali prateći prodajni i uslužni objekti. Vila je udaljena od mora oko 1km a od starog grada 2km. 
LOKACIJA:
https://goo.gl/maps/ni9WNaY15Mr

Izaberite datum:

1. DAN (29.04.2019. Ponedeljak) SRBIJA – CRNA GORA (PARTY VOZ ILI BUS)
1. DAN (29.04.2019. Ponedeljak) SRBIJA – CRNA GORA (PARTY VOZ ILI BUS)

Polazak u večernjim časovima iz Beograda (minumim za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Ukrcavanje na voz u Beogradu, žurka počinje, doživite jedinstvenu priliku putovanja vozom, sa više stotina mladih ljudi iz Srbije uz neprekidnu zabavu po vagonima, odvojenim samo za naše putnike. Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (30.04.2019. Utorak) BAR - BUDVA
2. DAN (30.04.2019. Utorak) BAR - BUDVA

U ranim jutarnjim časovima dolazak u Bar, transfer autobusima do Budve, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu - WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca... Za Vas organizujemo party u najatraktivnijem plažnom baru na slovenskoj plaži. NEPROCENJIVO! Slobodno vreme za odmor od putovanja i pripreme za prvo veče i prvu noćnu žurka uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam...

3. DAN (01.05.2019. Sreda) BUDVA – TIVAT - KOTOR
3. DAN (01.05.2019. Sreda) BUDVA – TIVAT - KOTOR

Mogućnost odlaska na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primetićete neverovatni kontrast savremene arhitekture i istorijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u istoriji bio napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština. Između 1420-1797. godine, Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Posle obilaska, povratak u Budvu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom... Ludilo do kasnih poslepodnevnih sati, odmor, pa zagrevanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvezde! Ovog puta nema spavanja! 

4. DAN (02.05.2019. Četvrtak) BUDVA - DUBROVNIK
4. DAN (02.05.2019. Četvrtak) BUDVA - DUBROVNIK

Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Dubrovnik. U gradu koji se nalazi na  UNESCO-voj listi Svetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti.  Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na ostrvo Lokrum i prelepo Jadransko more... Pripreme za poslednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, poslednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Budvi! Žurka do kasnih poslepodnevnih sati, ali tempo ne sme pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora!

5. DAN (03.05.2019. Petak) BUDVA – BAR – SRBIJA
5. DAN (03.05.2019. Petak) BUDVA – BAR – SRBIJA

Buđenje i napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00 h. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja. Transfer putnika koji putuju vozom do Bara. Nastavljamo žurku u party vozu. Ostatak putnika autobusima kreću put Srbije. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima.

DUBROVNIK

U gradu koji se nalazi na  UNESCO-voj listi Svetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti. Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na ostrvo Lokrum i prelepo Jadransko more...

N/A
TIVAT & KOTOR

Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu uz pratnju lokalnog vodiča, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primetićete neverovatni kontrast savremene arhitekture i istorijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u istoriji bio napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština. Između 1420-1797. godine, Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi.

N/A

Termin: Prvi maj

CENA UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja u Budvi u apartmanu, ili vilama, ili hotelu u izabranim sobama, studijima ili apartmanima.
 • Prevoz Party vozom na relaciji Beograd – Bar – Beograd, transfer putnika iz Bara do Budve i nazad ili prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 6 € (osigurana suma 10.000 €).
 • Umanjenje za sopstveni prevoz: 30 €
 • Doplatu za polupansion: 30€ za sve dane (doručak i večera na bazi švedskog stola)
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski i platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 2000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 2000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporuuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2019. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.