SESTRIERE

Polazak u poslepodnevnim satima

Palace Residence je moderan kompleks sastavljen od dve zgrade pozicionirane na panoramskim pozicijama ski centra Sestriere, u samom srcu skijaškog kompleksa “Mlečni put”. Svi apartmani su izuzetno lepo uređeni i bogato opremljeni i komforni. Servis na raspolaganju će vam odmor učiniti izuzetno prijatnim. U sklopu rezidencije nalaze se recepcija na usluzi od 08 do 24 h, teretana, sauna, bilijar sala, škola skijanja.

Izaberite datum:

1. DAN: SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA
1. DAN: SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA

Polazak u poslepodnevnim časovima iz Beograda. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN: DOLAZAK U SESTRIERE
2. DAN: DOLAZAK U SESTRIERE

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Dolazak u Sestriere u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

3. DAN - 8. DAN: SKIJANJE - SESTRIERE
3. DAN - 8. DAN: SKIJANJE - SESTRIERE

Slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9. DAN: ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA
9. DAN: ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA

Napuštanje studija / apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10. DAN: DOLAZAK U BEOGRAD
10. DAN: DOLAZAK U BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska, u jutarnjim časovima.


Skijajte u olimpijskoj dolini, mestu gde su se takmičili najbolji skijaši sveta, na Zimskoj Olimpijadi 2006. godine. Provedite nezaboravne trenutke u jednoj od najboljih skijaških regija sveta Milky Way (it. La Via Lattea), koja obuhvata šest međusobno povezanih skijališta: Sestriere, Sauze d’Oulx, Claviere, Sansicario, Cesana u Italijii i Montgenevre u Francuskoj, od kojih je svakako najpoznatije i najzvučnije Sestrijere. Visina skijališta od 2830 m/nv, koja garantuje sneg izuzetnog kvaliteta, veliko skijaško prostranstvo koje obuhvata 400 km uređenih ski staza, dobar provod i mogućnost da u toku jednog zimovanja skijate u dve države, Italiji i Francuskoj, ovaj program čini posebno interesantnim.

Termin: Januar

LEGENDA:

APP 2 – studio za 2 osobe, APP 4 – studio za 4 osobe, 2p APP 6 – dvoprostorni apartman za 6 osoba.

 • Apartman za 6 osoba sastoji se od dnevnog boravka sa dva ležaja (ili kreveta na razvlačenje za dve osobe), spavaća soba sa francuskim ležajem i kabinom sa krevetom na sprat i balkonom sa panoramskim pogledom. Svaki apartman je opremljen sefom, TV uređajem, mašinom za pranje sudova, direktnom telefonskom linijom sa priključkom za internet, fenom za kosu, posteljinom i peškirima.
 • Apartman za 4 osobe sastoji se od dnevnog boravka sa krevetom na razvlačenje za dve osobe, prostorijom sa krevetom na sprat i balkonom sa panoramskim pogledom. Svaki apartman je opremljen sefom, TV uređajem, mašinom za pranje sudova, direktnom telefonskom linijom sa priključkom za internet, fenom za kosu, posteljinom i peškirima.

 ** Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 50€**

 CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u izabranim apartmanima u Sestriereu
 • 6 -dnevni ViaLattea skipas koji obuhvata ceo sistem Milky Way (šestodnevni Vialattea skipas uključuje skijališta: Sestriere, Cesana, Sauze d' Oulx, Claviere, Sansicario + pokriva jedan dan skijanja u ski centru Montgenevre FR)
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

 CENA NE UKLJUČUJE:

 • Turistička taksa –1€ po danu – plaća se na licu mesta na recepciji
 • Obavezna doplata za klub karticu, plaća se na licu mesta na recepciji i uključuje: električnu energiju, posteljinu i peškire, korišćenje fitness sale i teretane, završno čišćenje apartmana (osim kuhinje), ski box.
  • 100€ – dvokrevetni i četvorokrevetni apartmani
  • 215€ – šestokrevetni apartmani
 • Shuttle bus – 8€, prevoz skijaša po celom naselju Sestriere – plaća se na licu mesta
 • Depozit – 250€, plaća se na licu mesta gotovinski ili karticom (blokiranje sredstava)
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 15€ (1.5€ po danu) sa uključenim ski rizikom do 30.000€.
 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da ispoštuju vreme za check in lokalne agencije. U slučaju kašnjenja na check in iskazanom na vaučeru, lokalna agencija i Rapsody Travel ne snose odgovornost ukoliko ne možete da udjete u smeštajnu jedinicu to veče. Ukoliko postoji mogućnost kasnog smeštanja, po prethodnom dogovoru sa vodičem ili agencijom biće naplaćen kasni check in u iznosu od 100€.
 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da se sami informišu za parking mesta, garažna mesta ili stajališta autobusa/voza.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.U
 • UPLATAMA NA RATE: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Skibus travel».
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje. Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY SkiBus travel Beograd, Makedonsak 28, licenca otp 45/2012.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.