Serre Chevalier

Polazak 17h - Beograd

Briancon je tipično skijaško mesto koje nudi veliki izbor hotela i apartmanskih kuća u neposrednoj blizini žičare Prorel, čime je omogućen direktan prilaz skijalištu. Apartmani Signal du Propel, Pre du Moulin, Guisane & Central Parc nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.

 • Studio za 3 osobe (cca 15-20 m2) je opremljen sa krevetom na razvlačenje za dve osobe i pomoćnim ležajem na razvlačenje, ili sa krevetima na sprat i pomoćnim ležajem na razvlačenje. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo sa WC-om.
 • Studio za 4 osobe (cca 20 m2 – 25 m2) je opremljen sa dnevnim boravkom i krevetom na razvlačenje za dve osobe i odvojenom kabinom ili nišom sa krevetima na sprat, a svaki ima kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo sa WC-om.
 • Apartman za 6 osoba (cca 25 m2 – 35 m2) je opremljen sa dnevnim boravkom i krevetom na razvlačenje za dve osobe, odvojena spavaca soba sa bračnim krevetom ili dva ležaja i odvojenom kabinom ili nišom sa krevetima na sprat, a svaki ima kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo sa WC-om.

Izaberite datum:

1. DAN (8. MART): SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA
1. DAN (8. MART): SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA

Polazak u poslepodnevnim časovima (oko 17h) iz Beograda. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (9. MART): DOLAZAK U SERRE CHEVALIER
2. DAN (9. MART): DOLAZAK U SERRE CHEVALIER

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Dolazak u Serre Chevalier u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

3. DAN - 8. DAN (10 – 15. MART): SKIJANJE - SERRE CHEVALIER
3. DAN - 8. DAN (10 – 15. MART): SKIJANJE - SERRE CHEVALIER

Slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9. DAN (16. MART): FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA
9. DAN (16. MART): FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA

Napuštanje studija / apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10. DAN (17. MART) DOLAZAK U BEOGRAD
10. DAN (17. MART) DOLAZAK U BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska, u jutarnjim časovima.

Termin: Mart

Serre Chevalier Valley (SCV) kao jedan od većih skijaških centara u Francuskoj poseduje 250km ski staza koje se nalaze na visinima od 1200 – 2830m nadmorske visine. Nalazi se u francuskim Houte alpima na blagom Mediteranskom području sa preko 300 sunčanih dana godišnje koji ne smetaju snežnom pokrivaču koga ima do kasnog proleća. Smešteno je u dugačkoj dolini koju čine gradovi: Briancon, Chantemerle, Villeneuve i Le Monetier Les Bains. Ski centar ima čak 107 staza od kojih 14 crnih, 39 crvenih, 31 plavih i 23 zelenih. S obzirom da je skijalište veliko nema većih gužvi, te znatno olakšava skijanje i uživanje. Serre Chevalier je deo većeg, nepovezanog, područja Grand Galaxie koji obuhvata skijališta La Grave, Les Deux Alpes, Puy Saint Vincent i Serre Chevalier sa 530km ski staza.

 

CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u apartmanima u gradu Briancon
 • 6-dnevni ski pass
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Turistička taksa - cca 1,5€ po danu
 • Posteljina (cena zavisno od objekta, moguće i poželjno je poneti svoju)
 • Depozit - cca 300€/450€ (iznos zavisi od objekta i tipa apartmana)
 • Finalno čišćenje apartmana (moguće je i sami da očistite apartman)
 • Putničko - zdravstveno osiguranje 15€ (1.5€ po danu) sa uključenim ski rizikom do 30.000€.

** Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 50€ **

 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da ispoštuju vreme za check in lokalne agencije. U slučaju kašnjenja na check in iskazanom na vaučeru, lokalna agencija i Rapsody Travel ne snose odgovornost ukoliko ne možete da udjete u smeštajnu jedinicu to veče. Ukoliko postoji mogućnost kasnog smeštanja, po prethodnom dogovoru sa vodičem ili agencijom biće naplaćen kasni check in u iznosu od 100€.
 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da se sami informišu za parking mesta, garažna mesta ili stajališta autobusa/voza.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.U
 • UPLATAMA NA RATE: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2018. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca i Novog Sada je 25 putnika iz svakog grada.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.