SAAS FEE

Polazak individualno

 • Hotel Astoria u naselju Sass Fee se nalazi u centru mesta, na nekoliko minuta hoda do glavnog trga. Najbližih ski liftovi Stafelvald su od hotela udaljeni 300 m. Hotel je kategorisan sa 3*, a gostima je na usluzi restoran, room Servis, bar, lift, zajednički salon sa bilijarom, prostor za pušače, saunu i parno kupatilo. Wi-Fi prisup internetu u hotelu je besplatan. Ovaj hotel ima besplatnu skijašnicu za odlaganje skijaške preme. Postoji i mogućnost iznajmljivanja - rente ski opreme. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu. Sve sobe su opremljene sopstvenim kupatilom-toaletom. Sobe u osnovi imaju dva zasebna ležaja ili francuski - ležaj za dve osobe kao i dodatne pomoćne krevete pa u njima je moguć smeštaj 2 do 4 osobe. Ishrana je na bazi polupansiona. Doručak je na bazi samopsluživanja (švedski sto), i tom prilikom možete sebi spremiti lanč-paket za stazu. Večera se služi sa izborom 2-3 jela.

Izaberite datum:

1. DAN (12. JANUAR): DOLAZAK U SAAS FEE
1. DAN (12. JANUAR): DOLAZAK U SAAS FEE

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Dolazak u Saas Fee u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u sobe hotela Astoria i podela skipasa. Večera u restoranu hotela. Noćenje.

2. DAN - 7. DAN (13 – 18. JANUAR): SKIJANJE – SAAS FEE
2. DAN - 7. DAN (13 – 18. JANUAR): SKIJANJE – SAAS FEE

Slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Usluga polupansiona u restoranu smeštajnog objekta. Tokom doručka gosti mogu sebi da naprave lunch paket za stazu. Nakon večere moguće je druženje u zajedničkim prostorijama objekta, sa povoljnim cenama pića.

8. DAN (19. JANUAR): CHECK OUT
8. DAN (19. JANUAR): CHECK OUT

Nakon doručka u restoranu, napuštanje soba.


Saas Fee je jedan od najboljih ski centara u Švajcarskoj a i na svetu. Selo se nalazi na 1.800 m visine, naziva se često i "Biser Alpa" pre svega zbog okolne panorame od koje zastaje dah. Nije ni čudo, jer selo okruzuje čak 13 vrhova od preko 4000 metara visine. Na ulazu u naselje su obavezne garaže i parkinzi, a kroz naselje je noguće kretanje pešice ili javnim prevozom na električni pogon.
Reč je o skijalištu koje sigurno nije među najvećima, ali nudi zaista puno, ponajviše švajcarsku perfekciju, kao i retko viđene prirodne lepote. Glečerske staze su dosta široke i nude idealne nagibe staza za sve tipove skijaša i bordera. Ski pasom je pokriveno 145 km skijaških staza u dolini Saastal.

Termin: Januar

CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u hotelu Astoria u Saas Fee-u na bazi 7 noćenja sa 7 doručaka, 6 večera, 6 lanč paketa
 • Osmodnevni skipas Saastal, koji važi za celu ski regiju: Saas Grund + Saas Almagell + Saas Fee (ukupno 145 km ski staza).

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Turistička taksa –4,5CHF po danu – plaća se na licu mesta na recepciji
 • Posteljina i peškiri (10€ set posteljine, 10€ peškiri, moguće i poželjno je poneti svoju)
 • Depozit – 20€, plaća se na licu mesta
 • Finalno čišćenje sobe (moguće je i sami da očistite sobe)
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 15€ (1.5€ po danu) sa uključenim ski rizikom do 30.000€.
 • Autobuski prevoz - moguće organizovati u slučaju minimalno 40 zainteresovanih putnika, po ceni od 120 evra.

POPUST ZA DECU NA NAVEDENE CENE:

 • Deca mlađa od 3 godine: besplatno u kreveru sa odraslom osobom
 • Deca 4-5 godina: -150€
 • Deca 6-8 godina: -100€
 • Deca 9-12 godina: -50€
 • Deca 13-17 godina: -30€
 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da ispoštuju vreme za check in lokalne agencije. U slučaju kašnjenja na check in iskazanom na vaučeru, lokalna agencija i Rapsody Travel ne snose odgovornost ukoliko ne možete da udjete u smeštajnu jedinicu to veče. Ukoliko postoji mogućnost kasnog smeštanja, po prethodnom dogovoru sa vodičem ili agencijom biće naplaćen kasni check in u iznosu od 100€.
 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da se sami informišu za parking mesta, garažna mesta ili stajališta autobusa/voza.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.U
 • UPLATAMA NA RATE: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Skibus travel».
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje. Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY SkiBus travel Beograd, Makedonsak 28, licenca otp 45/2012.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.