CHATEL - Portes Du Soleil

Polazak u poslepodnevnim satima

Le Grand Lodge je apartmanska rezidencija u mestu Chatel u okviru skijaškog domena Portes du Soleil. Udaljena je 800 m od centa mesta i polazne stanice žičare - gondole, do koje vozi besplatan shuttle bus. Najbliža ski staza je udaljena 500m. Rezidencija poseduje otvoreno / zatvoreni bazen, saunu i jacuzzi kadu čije korišćenje je besplatno.  U ulaznom holu je prijatan zajednički dnevni boravak sa kaminom. Pristup internetu na recepciji je besplatan, a u apartmanima je moguć uz doplatu. Na zahtev, za bebe je moguće besplatno obezbediti stolicu, krevetac. U sastavu rezidencije je i skijašnica - ostava za smeštaj skijaške opreme. Pored zgrade je pokriven parking prostor (uz doplatu). Rezidencija raspolaže sa 113 apartmana izrađenih u lokalnom tradicionalnom stilu. Apartmani su različite strukture za smeštaj 4 do 8 osoba, komforni i uređeni tako da obezbeđuju sve što je potrebno za udoban boravak. Apartmani pored dela za spavanje imaju taolet i kupatilo, trpezariju kao i potpuno opremljenu kuhinju - mašina za pranje sudova, frižider, šporet, mikrotalasna rerna, aparat za kafu, toster. Svi imaju balkon ili terasu. U apartmanima je moguće da borave i životinje uz doplatu. Posteljina je uključena u cenu.

Izaberite datum:

1. DAN (8. MART): SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA
1. DAN (8. MART): SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA

Polazak u poslepodnevnim časovima iz Beograda. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (9. MART): DOLAZAK U CHATEL
2. DAN (9. MART): DOLAZAK U CHATEL

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Dolazak u Chatel u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije/apartmane posle 17h i preuzimanje ski pass-a. Noćenje.

3. DAN - 8. DAN (10 – 15. MART): SKIJANJE – CHATEL – PORTES DU SOLEIL
3. DAN - 8. DAN (10 – 15. MART): SKIJANJE – CHATEL – PORTES DU SOLEIL

Slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9. DAN (16. MART): FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA
9. DAN (16. MART): FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA

Napuštanje studija/apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10. DAN (17. MART) DOLAZAK U BEOGRAD
10. DAN (17. MART) DOLAZAK U BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska, u jutarnjim časovima.

Termini: Mart

LEGENDA:

APP 4 – apartman za 4 osobe, 2p APP 6 – dvoprostorni apartman za 6 osoba, 3p APP 8 – troprostorni apartman za 8 osoba

 • Apartman za 4 osobe - 28m2, dvoprostorni, za 4 osobe: Spavaća soba sa bračnim krevetom (za 2 osobe), Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (za 2 osobe), Kuhinja u sastavu dnevnog boravka,  Kupatolo,  Zaseban WC.
 • Dvoprostorni apartman za 6 osoba - 37m2, dvoprostorni, za 6 osoba: Spavaća soba sa bračnim krevetom (za 2 osobe), Krevet na sprat u ugaonoj kabini u ulaznom delu apartmana (za 2 osobe), Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (za 2 osobe), Kuhinja u sastavu dnevnog boravka, Kupatolo, Zaseban WC
 • Troprostorni apartman za 6 osoba - 57m2, troprostorni, za 6 osoba: Spavaća soba sa bračnim krevetom (za 2 osobe), Spavaća soba sa 2 odvojena kreveta ili krevetom (za 2 osobe), Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (za 2 osobe), Kuhinja u sastavu dnevnog boravka, Kupatolo, Tuš/WC
 • Troprostorni apartman za 8 osoba - 51m2, troprostorni, za 8 osoba: Spavaća soba sa bračnim krevetom (za 2 osobe), Spavaća soba sa 2 odvojena kreveta (za 2 osobe), Krevet na sprat u ugaonoj kabini u ulaznom delu apartmana (za 2 osobe), Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (za 2 osobe), Kuhinja u sastavu dnevnog boravka, Kupatolo, Zaseban WC.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 50€
Deca mlađa od 5 godina: -100€
Deca od 5 do 15 godina: -30€
Deca od 16 do 19 i stariji od 65 godina: -15€

 

CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u izabranim apartmanima u mestu Chatel
 • 6 -dnevni ski pas za oblast Chatel ski regije Portes du Soleil – oko 130 km ski staza
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

 CENA NE UKLJUČUJE:

 • Turistička taksa – cca 1.5€ po danu – plaća se na licu mesta na recepciji
 • Ski pass za regiju Portes du Soleil (650km staza – 70€)
 • Peškiri (cena zavisno od objekta, moguće i poželjno je poneti svoju)
 • Depozit – cca 300€/450€ (iznos zavisi od objekta i tipa apartmana)
 • Finalno čišćenje apartmana (moguće je i sami da očistite apartman)
 • Putničko-zdravstveno osiguranje 15€ (1.5€ po danu) sa uključenim ski rizikom do 30.000€.

Servisi koji se naplaćuju:

 • Pokriveni parking (obavezan): 25€
 • Set peškira: 10€ po osobi i promeni
 • Iznajmljivanje TV-a: 42€
 • Kućni ljubimci: 38€
 • Pristup internetu u apartmanu: 16€
 • Pristup internetu (paket 3 simultana priključka): 27€
 • Završno čišćenje: 59€ za 1/4 i 1/6 app i 100€ za 1/8 app.

 

 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da ispoštuju vreme za check in lokalne agencije. U slučaju kašnjenja na check in iskazanom na vaučeru, lokalna agencija i Rapsody Travel ne snose odgovornost ukoliko ne možete da udjete u smeštajnu jedinicu to veče. Ukoliko postoji mogućnost kasnog smeštanja, po prethodnom dogovoru sa vodičem ili agencijom biće naplaćen kasni check in u iznosu od 100€.
 • Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom su u obavezi da se sami informišu za parking mesta, garažna mesta ili stajališta autobusa/voza.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.U
 • UPLATAMA NA RATE: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 6000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje. Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja na LINKU ili u agenciji, koji su sastavni deo ovog programa.


Chatel - Portes du Soleil - priuštite sebi nezaboravno zimovanje na padinama veličanstvenog Mont Blanca i u jednom programu skijajte u dve države, Francuskoj i Švajcarskoj. Fascinantni predeli, obilje snega po kojima je poznata ova regija zbog mikroklimatskih uslova stvorenih usled blizine Mont Blanca, kao i nesaglediva skijaška prostranstva, neće ravnodušnim ostaviti ni one koji u svojim nogama imaju veliki broj skijaških destinacija.
Sedmodnevni ski aranžman u jednom od najvećih svetskih ski domena - Portes du Soleil, koji u svojoj regiji sadrži čak 12 gradića Francuske i Švajcarske i poznata skijališta Chatel, Avoriaz, Morzine, čineći ski regiju koja obuhvata neverovatnih 650 km ski staza (pokriva ogoman prostor koji leži na teritorijama država Francuske i Švajcarske). Paket uključuje prevoz, sedmodnevni smeštaj i skipas. Smeštaj je apartmanskog tipa, a nalazi se u francuskom gradiću Chatel. Osnovni skipas važi za oblast Chatel (130km ski staza - 57 ski liftova i 69 ski staza) uz mogućnost doplate skipasa za ceo skijaški domen Portes du Soleil.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.