Hotel MARIA ANTOANETA 3*

Polazak 22h - BEOGRAD | 20.30h - NOVI SAD

 • 1/2 soba: sa dva kreveta ili francuskim ležajem, SAT TV, kupatilo sa TWC-om, terasa.
 • 1/3 studio: sa dva kreveta ili sa francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje, čajna kuhinja, SAT TV, kupatilo sa TWC-om.
 • Apartman 2+2: spavaća soba sa dva kreveta ili sa francuskim ležajem, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, SAT TV, čajna kuhinja, kupatilo sa tušem i WC-om.

Izaberite datum:

1. DAN: SRBIJA – BUGARSKA

Polazak sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (prekoputa otvorenog tržnog centra “Buvljak“) u 22.00h, a sa parkinga restorana Zlatna medalja u Novom Sadu u 20.30h. Noćnja vožnja prema Banskom preko Niša i Pirota sa kraćim usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN: SRBIJA – BUGARSKA
Dolazak u Bansko u ranim jutarnjim časovima. Preuzimanje ski pass-a i skijanje (opciono). Smeštanje u studije – apartmane po povratku sa skijanja. Žurka dobrodošlice. Noćenje.
3. DAN - 6.DAN: BANSKO

Slobodno vreme za skijanje, šetanje, žurke, fakultativne izlete ili druge aktivnosti. Žurke u najprestižnijim klubovima u Banskom. Noćenje.

7. DAN: BUGARSKA – SRBIJA
Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

 Termin: Januar

CENA UKLJUČUJE:

 • 5 noćenja u izabranim sobama / apartmanima / studijima sa doručkom
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko-zdravstveno osiguranje 12€ sa uključenim ski rizikom  do 30.000€.
 • Ski pass
 • Narukvicu za ulaske na žurke
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2017. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je za polazak iz Beograda. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2017. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.