4 VALLEES - NENDAZ

Polazak individualno

IApartmani Pracondu 
Ove moderne smeštajne jedinice izgrađene su u stilu brvnara i smeštene su na 1.400 metara nadmorske visine. U ponudi je smeštaj za samostalan boravak na samo 100 metara od gondole Ot-Nanda (Haute-Nendaz). Svi apartmani imaju balkon i pogled na dolinu Rone ili na okolne planine. Sve prostrane smeštajne jedinice u objektu Alpvision Résidences Pracondu sadrže kuhinju otvorenog tipa sa trpezarijom, TV i kupatilo. Prodavnice i restorani nalaze se u centru mesta, na samo 5 minuta hoda.
Tokom zime, gosti se mogu skijati iz samog hotela i pravo do njega. Besplatan bežični internet možete koristiti oko recepcije.

Izaberite datum:

1. DAN: 16. MART 2019. (SUBOTA) – ŠVAJCARSKA ( NENDAZ ):
1. DAN: 16. MART 2019. (SUBOTA) – ŠVAJCARSKA ( NENDAZ ):

Dolazak u Nendaz u poslepodnevnim časovima. Ulazak u smeštaj posle 16h. Noćenje.

2 – 7. DAN: 17 – 22. MART 2019. - ŠVAJCARSKA ( NENDAZ ):
2 – 7. DAN: 17 – 22. MART 2019. - ŠVAJCARSKA ( NENDAZ ):

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete.  Noćenje.

8. DAN: 23. MART 2019. (SUBOTA) - ŠVAJCARSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA:
8. DAN: 23. MART 2019. (SUBOTA) - ŠVAJCARSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – SRBIJA:

Napuštanje apartmana u jutarnjim časovima.  Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva.

Termin: Mart

CENA UKLJUČUJE:                                             

 • Smeštaj u Nendaz Pracondu apartmanima - troprostornim i dvoprostornim apartmanima za 8 dana - 7 noći na bazi najma.
 • Ski pass - 6 dana skijanja za skijašku oblast Nendaz-Veyonnaz-Thyon sa 200km staza. Doplata za ceo ski domen 4 Doline – 90 (Mogućnost dnevne dnevne doplate, cca 20 € - individualna kupovina)  

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko-zdravstveno osiguranje 15€ (uključuje ski rizik, osigurana suma 30.000 €);
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO, na navedenim relacijama 100€.
 • Lokalna taksa – 3,5 CHF po osobi dnevno - ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta
 • Najam posteljine i peškira (moguće je poneti od kuće ili iznajmiti po ceni od 18 CHF za posteljinu i 7 CHF za peškir za nedelju dana;
 • Finalno čišćenje apartmana (Moguće je i sami da očistite apartman)
 • Obavezan depozit za najam studija 300-450€ po apartmanu - plaćanje na licu mesta kreditnom karticom (VISA, Master Card, Euro Card)
 • Individualne troškove putnika
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.06.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2018. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca i Novog Sada je 25 putnika iz svakog grada.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa. 

Apartman 1/6 -  (dve prostorije)

Površine oko 35m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja. U ulaznom delu apartmana krevet na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom. 

 

Apartman 1/8 -  (tri prostorije)

Površine oko 50m². Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja. Druga spavaća soba sa dva odvojena ležaja ili krevetima na sprat za dve osobe. U ulaznom delu apartmana krevet na sprat za dve osobe. Kuhinja opremljena šporetom, rernom, frižiderom, aparat za kafu, potrebno posuđe. Kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i WC-om. Najčešće sa balkonom - terasom.


4 Doline - najveći i najpoznatiji švajcarski ski centar, koji se sastoji od pet međusobno povezanih skijališta u jedan kompletno zaokruženi ski sistem, koji sadrži impozantnih 420km uređenih ski staza. Boraveći tokom zime u ovom ski domenu imaćete priliku da skijate na čuvenim skijalištima: VerbierNendazVeysonnazThyon Tzoumaz. Osetite šta znači skijanje u Švajcarskoj u zvanično najboljem švajcarskom ski centru - 4 Vallees  (4 Doline), čiji najviši vrh Mont Fort izlazi do izuzetnih 3.330m/nv. Nendaz je malo prijatno alpsko selo smešteno na 1365m/nv, u  srcu skijaške regije 4 Doline. Nalazi se 15 km jugozapadno od mesta Sion, na visokom sunčanom platu sa koga se pruža panoramski pogled na dolinu reke Rone, kao i vrhove Bernese Alpa. Na svakom koraku se uočava isprepletanost prošlosti kroz brojne kulturno istorijske spomenike i sadašnjosti koja se ogleda u modernoj infrastrukturi zimskog sportskog centra. U Nendazu gosti imaju na raspolaganju preko 30 restorana, mnoštvo kafića, barova, noćnih klubova, 3 diskoteke, kao i dobro snabdevene prodavnice. Polazne stanice ski liftova se nalaze na obodu mesta i brzo su i lako dostupne. Ski autobus je besplatan za konekciju iz rezidencija i hotela do polazne stanice gondole.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.