MALDIVI LETO

Polazak sa aerodroma "Nikola Tesla"

Oduvek ovaj arhipelag u Indijskom okeanu privlači milione turista svake godine. Omiljeno mesto za odmor, uživanje, ronjenje, jedna od najpoželjnijih lokacija za medeni mesec, I san mnogih ljudi širom sveta. Ovaj nestvarni arhipelag čini više od 1100 ostrva od čega je tek 200 naseljeno. Maldivi su najmanja azijska država i po broju stanovnika i po površini. Nalaze se nedaleko od obala Šri Lanke, i pravi su ostrvski raj za sve koje vole da maksimalno uživaju u čarima sunčanih obala sa snežno belim peskom i neverovatno kristalno čistom vodom. Nažalost, ovaj poslednji raj na zemlji, kako ga nazivaju širom sveta, polako nestaje. Po procenama Maldive će preplaviti rastući nivo vode Indijskog okeana do kraja ovog veka. Tako da uopšte ne treba razmišljati o tome da li ovu bajkovitu destinaciju treba posetiti .Upoznaj nove ljude iz celog sveta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom celog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

Izaberite datum:

1. DAN: Poletanje – neka avantura počne

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred poletanje. Let za Male sa presedanjem u Dohi (broj leta QR 0232).

2. DAN: Arhipelag iz snova

U jutarnjim časovima slećemo u Male, glavni i najveći grad Maldiva. Transfer brodićem do smeštaja na ostrvu Radshoo, jedno od mnogobrojnih ostrva sa prelepim plažama Odlazimo do smeštaja. Upoznavanje sa ovim prelepim ostrvskim rajem i priprema za uživanje. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN - 11. DAN: Plavetnilo okeana

Vreme za uživanje! Sunčanje na najlepšim plažama, kupanje u nestvarno kristalnom okeanu, uživanje u preukusnoj morskoj hrani i preslatkom voću, ispijanje koktela, najdivniji zalasci sunca, fakultativni obilasci ostrva i otkrivanje skrivenih plaža i lepota Maldiva, vožnje brodićima, ronjenje, surfing, hedinizam doveden do savršenstva. Sve na Maldivima predodređeno je uživanju. Noćenje.

12. DAN: Poslednji dan u raju

Slobodno vreme do polaska na aerodrom dva sata pred poletanje. Opraštamo se od Maldiva u nadi da ćemo se ponovo vratiti. Let za Beograd sa presedanjem u Dohi (broj leta QR 0231).

13. DAN: Sletanje - kraj avanture

U jutarnjim časovima stižemo u Beograd, sabiramo utiske i spremamo se za novu egzotičnu avanturu! Kraj programa.

Termin: Avgust

FIRST MINUTE DO 15.05.
REGULARNE CENE:
1249€ noćenje sa doručkom
1349€ polupansion
1489€ all inclusive

CENA UKLJUČUJE:

 • Avio prevoz kompanije Qatar Airways na relaciji Beograd – Doha – Male – Doha – Beograd, SA SVIM TAKSAMA i prtljagom do 32kg
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom i pristanište-hotel-pristanište
 • Transfer brodom na relaciji Male - Maafushi - Male
 • Smeštaj u vili i rizortu na bazi 10 noćenja sa doručkom (buffet)
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji.

Aloha Rasdhoo

Hotel 3* u blizini plaže (na 4min hoda). Svi smeštaji su dvokrevetni. Usluga je na bazi noćenja (D,PP,AI). U hotelu se nalaze bar, restoran, fitnes centar, dečije igralište, prostor za roštilj, a poseduje i privatnu plažu. Svaka soba poseduje privatno kupatilo, TV, bračni ili dva singl kreveta.Kako se hotel nalazi na malenom ostrvu, prodavnice, suvenirnice, banke, kafići i barovi su na nekoliko minuta hoda.

 

KOJE SU MOJE ODGOVORNOSTI?
Svakiputnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

KORISNE INFORMACIJE

Voda na Maldivima nije preporučljiva za piće, uvek koristiti flaširanu vodu. Od lekova sa sobom poneti lekove za redovnu terapiju ako je imate, probiotik, lekove za snižavanje temperature, protiv bolova, odnosno lekove koje generalno nosite sa sobom na putovanje. Ponesite obavezno i kremu za sunčanje i sredstvo protiv komaraca. Preporučujemo zdravstveno osiguranje. Zdravstveno osiguranje možete uzeti u agenciji do 5 danapred put. Klima na Maldivima je tropska i uvek savršeno topla. Dnevne temperature skoro nikada ne padnu ispod 25C. Temperatura noću može i pasti, tako da sa sobom ponestite i neku odeću dugih rukava i nogavica. Tradicionalna ishrana obuhvata morske plodove, pirinač sa povrćem i voćem i ljuti kari. Postoji veliki uticaj indijske kuhinje na lokalnu kuhinju, ali su svakako i internacionalna jela znatno rasprostranjena. Ulična hrana je bezbedna, jeftina, ukusna i dostupna svuda. Maldivi su apsolutno bezbedna destinacija. Preporuka je svakako pridržavati se određenih pravila. Ne preporučuje se samostalno kretanje po mraku i noću, u zabačenim delovima ostrva jer postoji mogućnost džeparenja, pa se preporučuje da vodite računa o svojim ličnim stvarima. Ne sedajte u auto nepoznate osobe, čak iako se predstavlja kao radnik hotela. Vodite računa kad fotografišete, jer ukoliko želite da uslikate nekoga, morate obavezno pitati. Preporuka je da sa sobom nosite američke dolare ali i evre možete menjati u svim menjačnicama i bankama. Na ostrvu postoji određeni broj bankomata, naročito u turističkim centrima i hotelima a plaćanje kreditnim karticama je moguće skoro svuda. O pojedinostima posavetujte se sa Vašom bankom i obavezno prijavite odlazak u inostranstvo, kako Vam kartice ne bi bile blokirane. Na Maldivima su Vam potrebni adapter za utičnice jer su utičnice koje oni koriste slične onima u Velikoj Britaniji (tri kockaste rupe), mogu se naći i na samoj destinaciji, ali je preporuka da ih nosite sa sobom. Napon je 220-240V.

NAPOMENE:

*Zbog mogućih promena cena avionskih karata, postoji mogućnost korekcija cena aranžmana. Takođe u retkim slučajevima, zbog prebukiransoti letova postoji mogućnost pomeranja polaska za dan ili dva.

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI / UPLATE NA RATE: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • UPLATE PLATNIM KARTICAMA: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2017. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u DOLARIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci).
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2017. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.      
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA) .

 

 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.