Hotel GRAND 3*

Polazak 02h - Beograd

Hotel Grand Sarajevo je hotel sa 3 zvezdice, smešten u neposrednoj blizini Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra, kulturno - sportskog i sajamskog centra "Skenederija" i novootvorenog šoping centra "Sarajevo City Center", najvećeg u Sarajevu, a od Baščaršije je udaljen 3 km. Hotel poseduje 2 restorana, bar, letnju baštu, salu za sastanke, besplatan WiFi i u svoja dva krila na raspolaganju ima 125 soba, koje sadrže telefon, besplatan WiFi, kablovsku televiziju, kupatilo sa tušem ili kadom.

Više informacija o hotelu: Hotel GRAND 3*

 

Izaberite datum:

1.DAN: BEOGRAD - SARAJEVO

Sastanak grupe oko 23:00h na parkingu autobusa ispred Kuće cveća, polazak oko ponoći. Lagana vožnja preko Srbije i Bosne sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.DAN: SARAJEVO

Dolazak u Sarajevo u prepodnevnim satima. Razgledanje grada: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN: SARAJEVO – JAHORINA

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska Jahorine. Uživanje u svežem vazduhu i svim čarima koje nudi ova snežna lepotica. Povratak u Sarajevo. Pripreme za doček Nove 2022. godine. Organizovan doček u jednom od  poznatih klubova ili na trgu. Noćenje.

4.DAN: SARAJEVO - MOSTAR - SARAJEVO

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Mostaru. Kratko zaustavljanje i uživanje na izvorištu Bune, najvećem kraškom izvor u Evropi, pored kojeg se nalazi čuvena sufijska tekija. Nastavak putovanja do Mostara. Nakon dolaska u Mostar posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo po ostatak grupe. Polazak prema Srbiji...

5.DAN: BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima, u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Termin: 29.12. - 02.01.


CENE ARANŽMANA:
1/1 soba: 99€
1/2 soba: 89€

BLACK FRIDAY CENE (ZA PRIJAVE 26. i 27.11.):
 1/1 soba: 79€ 
1/2 soba: 69€

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV - VIDEO...) na navedenim relacijama po programu putovanja
 • 2 noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola u hotelima prema cenovniku
 • Obilaske po programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove obrade rezervacije: 5€ (nepovratno u slučaju otkaza putovanja)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putno zdravstveno osiguranje:
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19: 10 €
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 15 €
 • Fakultativne izlete:
  - Jahorina: 10 €
  - Mostar 15 €
  - Doček Nove godine: 20 €
 • Individualne troškove
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
  GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  PLATNIM KARTICAMA: 40% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2021., a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 50 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 3 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji - europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021, KATEGORIJA A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).

 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.