Hotel HOLIDAY 4*

Polazak 02h - Beograd

Hotel Holiday je projektovao proslavljeni bosanski arhitekta Ivan Štraus u periodu 1982 - 1983., te je isti otvoren za XIV Zimske olimpijske igre u Sarajevu 1984. godine i od tada je, kao svedok novije istorije Bosne i Hercegovine postao nezaobilazno mesto za poslovne putnike i turiste. Hotel Holiday će oduševiti goste svojom tradicionalnom elegancijom, vrhunskom uslugom i sadržajem.
Reprezentativni lobby hotela, intrigantnog dizajna i esencijom olimpijskog duha, gostima pruža osećaj povratka kroz vreme, u vreme najvećih postmodernističkih arhitektonskih, artističkih i kulturnih ostvarenja na prostorima bivše Jugoslavije, i šire. Grad u malom, olimpijski lobby, gostima nudi niz raznovrsnih sadržaja kao što su: frizerski salon, Tabacco shop, renomirani butici, rent-a-car, exchange office i sl. U sklopu hotela gostima je na raspolaganju Nacionalni restoran sa daleko poznatim nacionalnim i internacionalnim specijalitetima, Aperitiv bar, poslastičarnica, Caffe Inn, Welness i Fitness centar, te najveći kongresni centar u regiji sa devet klimatizovanih kongresnih sala ( kapaciteta za više od 1500 učesnika) sa najmodernijom audio-vizuelnom opremom i opremom za simultani prevod. Pored navedenog, hotel raspolaže sa garažnim prostorom kapaciteta 50 parking mesta i otvorenim parking prostorom za putničke automobile i autobuse kapaciteta preko 500 parking mesta. Šarmantni spoj tradicije i moderne, luksuza i udobnosti, nadasve profesionalizma i praktičnosti hotel Holiday 4* je savršen za Vas.

Smeštaj:
Prostoran i komforan, modernog enterijera sa intimnom atmosferom, Hotel Holiday se prostire na deset etaža sa ukupno 380 lepo opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih su 364 sobe i 16 apartmana.
Sobe: 
su klimatizovane sa TV i mini barom, kupaonicom sa kadom i tušem, fenom za kosu i ogrtačima. Sve navedene smeštajne jedinice uključuju: prostor za sedenje, satelitsku TV i besplatni internet. 

Više o hotelu: Hotel HOLIDAY 4*

Izaberite datum:

1.DAN: BEOGRAD - SARAJEVO

Sastanak grupe oko 23:00h na parkingu autobusa ispred Kuće cveća, polazak oko ponoći. Lagana vožnja preko Srbije i Bosne sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.DAN: SARAJEVO

Dolazak u Sarajevo u prepodnevnim satima. Razgledanje grada: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativni odlazak na Vrela Bosne. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN: SARAJEVO – JAHORINA

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska Jahorine. Uživanje u svežem vazduhu i svim čarima koje nudi ova snežna lepotica. Povratak u Sarajevo. Pripreme za doček Nove 2022. godine. Organizovan doček u jednom od poznatih klubova ili na trgu. Noćenje.

4.DAN: SARAJEVO - MOSTAR - SARAJEVO

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Mostaru. Kratko zaustavljanje i uživanje na izvorištu Bune, najvećem kraškom izvor u Evropi, pored kojeg se nalazi čuvena sufijska tekija. Nastavak putovanja do Mostara. Nakon dolaska u Mostar posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo po ostatak grupe. Polazak prema Srbiji...

5.DAN: BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima, u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Termin: 29.12. - 02.01.


CENE ARANŽMANA:
1/1 soba: 159€
1/2 soba: 109€

BLACK FRIDAY CENE (ZA PRIJAVE 26. i 27.11.):
 1/1 soba: 139€ 
1/2 soba: 89€

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV - VIDEO...) na navedenim relacijama po programu putovanja
 • 2 noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola u hotelima prema cenovniku
 • Obilaske po programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove obrade rezervacije: 5€ (nepovratno u slučaju otkaza putovanja)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putno zdravstveno osiguranje:
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19: 10 €
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 15 €
 • Fakultativne izlete:
  - Jahorina: 10 €
  - Mostar 15 €
  - Doček Nove godine: 20 €
 • Individualne troškove
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
  GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  PLATNIM KARTICAMA: 40% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2021., a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 50 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 3 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji - europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021, KATEGORIJA A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.