Pag, Novalja

KIKI APARTMANI / NOVALJA

Objekat poseduje prostrane četvorokrevetne apartmane sa dve odvojene sobe kao i šestokrevetne apartmane sa tri odvojene sobe. Apartmani se nalaze u mirnom delu Novalje, blizu glavnog puta, na 400 m od mora I 800 m od centra Novalje. Najbliza autobuska stanica je 300m od kuće. Apartmani su opremljeni klimom, WIFI konekcija, kupatilo sa tuš kabinom, kuhinjom, ispred objekta je parking za automobile. Svaki apartman poseduje trpezariju, sa stolom i stolicama za ručavanje. Svaki apartman ima balkon sa stolom i stolicama, neki apartmani imaju pogled na more.

Izaberite datum:

1. DAN (24.08.2019. Subota) SRBIJA - HRVATSKA
1. DAN (24.08.2019. Subota) SRBIJA - HRVATSKA

Polazak sa parkinga Sava Centra u 00.05. Noćna vožnja preko Srbije i Hrvatske sa jutarnjim dolaskom na ostrvo Pag. Smeštaj u izabranim apartmanima i upoznavanje sa ostrvom. Odlazak na plažu i zagrevanje za početak neverovatne party nedelje.

2 - 7. DAN (25.08 - 30.08. Nedelja - Petak) PAG
2 - 7. DAN (25.08 - 30.08. Nedelja - Petak) PAG

Za vreme Vašeg boravka na Pagu, pored čuvenih dnevnih žurki u klubovima na plaži Zrće, leškarenja na plaži i ispijanja koktela u ritmu muzike poznatih DJ-eva, obavezno iskoristite mogućnost da skijate na vodi na jednoj od najbolje prilagođenih plaža na Jadranu, oprobate se na bungee jumpingu ili jednostavno uživajte na savršenim plažama ovog jadranskog bisera. Naravno, animacijska ekipa neće Vam dozvoliti trenutke dosade. Što se tiče lokalnih specijaliteta, nezaobilazni su paški sir, vino i jagnjetina, pa preporučujemo da bar jednom u nekom od lokalnih restorana doživite vrhunski doživljaj u svežoj paškoj noći.

8. DAN (31.08. Subota) HRVATSKA - SRBIJA
8. DAN (31.08. Subota) HRVATSKA - SRBIJA

Check–out i napuštanje apartmana. Poslednje sate na ostrvu iskoristite za još jedno kupanje, koktel ili kupovinu suvenira. Polazak u popodnevnim časovima, vožnja kroz Hrvatsku sa planiranim dolaskom u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

Termin: Avgust

CENA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja u izabranom apartmanskom smeštaju.
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima –(KLIMA, WC, TV, VIDEO) na relaciji Beograd – Pag – Beograd. Cena povratne autobuske karte: Beograd - 50€, Novi Sad - 50€ (minimum 10 putnika), Kragujevac 60€ (minimum 25 putnika), Niš 65€ (minimum 25 putnika)
 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja, 1.25€ po danu + osiguranje prtljaga 1€
 • Turističku taksu, 1€ po danu, plaća se na samoj destinaciji
 • Klimu, 5€ dnevno po apartmanu (ukoliko u opisu smeštaja nije drugačije naznačeno)
 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2019. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2019. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

Za kraj letnjeg odmora, ostavili smo pravu poslasticu za naše putnike, ostrvo Pag, jedno od najvećih Jadranskih ostrva, ranije poznato po čuvenom paškom siru, vinu i jagnjetini, kristalno čistom moru i brojnim plažama, danas sa pravom nosi epitet “hrvatska Ibica”. Zahvaljujući ljubaznim domaćinima, brojnim festivalima sa svetski poznatim DJ-evima, neprekidnim dnevnim i noćnim žurkama, bogatim animacijskim programom i mnoštvom klubova, Pag predstavlja nezaobilaznu destinaciju za sve mlade željne dobre zabave iz cele Evrope. Posetite čuvenu plažu Zrće, poznatu i jedinstvenu po brojnim klubovima, barovima i restoranima, gde zabava traje čitavog dana i noći!


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.