Hotel ANDREOU 2*

Polazak u popodnevnim satima

Hotel Andreou se nalazi na nekoliko koraka od Termalnog izvora Lutraki, na 70 metara od mora i na 550 metara od gradske plaže I centra grada. Hotel poseduje sobe sa balkonom, privatnim kupatilom, TV, fenom za kosu. Dostupan je I besplatan bežični internet.

Izaberite datum:

1. DAN: (SRBIJA)

Polazak u popodnevnim časovima iz Novog Sada/Beograda. Vožnja turističkim autobusima, preko Makedonije i Grčke, sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN (PELOPONEZ – LUTRAKI)

Dolazak u čuveno letovalište u Korintskom zalivu u prepodnevnim časovima. Kraće upoznavanje sa mestom i smeštaj u odabranim hotelima. Momentalno odlazimo da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na šljunkovitoj plaži naše baze CLUBA WAVES-a... Chill out, pravo osveženje i odmor posle puta uz letnje ritmove i osvežavajuća pića. Plaža ili bazen? Ti biraš! Uveče: Spremite se za fantastični CORALLE WELLCOME PARTY.

3. DAN (OTKRIVANJE PELOPONEZA: KORINTSKI KANAL – EPIDAURUS - NAFPLIO)

Upoznajte Peloponez ! Naš obilazak započinjemo posetom čuvenom Korintskom kanalu. Mesto na kojem su divovi presretali putnike i trgovce, s dolaskom Rimljana dobija epitet Terra Sancta – Sveta zemlja, a danas predstavlja prirodnu granicu Atike i Peloponeza, iskopanu isključivo lopatama i rukama davne 1893 godine . Nakon kraćeg zadržavanja kod Korintskog kanala, nastavljamo naš put u pravcu antičkog Epidaurusa, obilazak antičkog pozorišta i hrama posvećenog bogu Asklepiju. Za kraj, poseta prvom oslobođenom grčkom gradu od turske vlasti, nekadašnja prestonica Grčke, a danas jedan bajkoviti grad na jugu Peloponeza po imenu Nafplio. Po povratku u Lutraki, nema odmora, jer u LEVEL2 NIGHT CLUB-u vas čeka čuveni GRAFIT PARTY.

4. DAN (ALIKES BEACH)

Grafit party će vas sigurno izmoriti, ali na ALIKES plaži ćete maksimalno uživati i odmoriti se. Mnoštvo barova, ležaljki, suncobrana, sportskih terena, neverovatno plavetnilo i ljubazno osoblje je nešto što čini posetu ovoj plaži savršenom. Ova prelepa peščana plaža već dugi niz godina poseduju plavu zastavicu za kvalitet i čistoću. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobednik IGARA BEZ GRANICA dobija vrednu nagradu, koju će moći da degustira pred čuvenu MODENA žurku: RED LOVE PARTY na bazenu najboljeg lokalu u Lutrakiju, WAVES cluba.

5. DAN (PLAŽA IZNENAĐENJA)

Peloponez i Atika kriju brojne i raznolike plaže. Da li je peskovita ili šljunkovita, sa bazenom ili bez, u neposrednoj blizini ili malo udaljenija, saznaćete tek kada stignemo.. No, jedno je sigurno – ova plaža će vam se definitivno svideti... Celodnevni boravak na našoj plaži iznenađenja, uz vedre zvuke popularne chill muzike, učiniće ovaj dan savršenim...Uveče: LEVEL2 NIGHT CLUB i 90-e PARTY!

6. DAN (ATINA)

Čuvena ATINA, o kojoj se raspredaju brojne legende, istorijske priče i činjenice, kao riznica kulturnog nasleđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, videti veličanstveni PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela... (samostalni odlazak na Akropolj). Uveče: CORALLE CLUB.


7. DAN (BLUE LAKE – ATINA BY NIGHT )

Dan za vrhunac provoda. Prvo obilazimo prelepo „Plavo jezero“, prirodno napravljenu uvalu, sa prozirno i kristalno čistom tirkizno zelenkastom bojom vode. Dok uživamo u čarima ove prirodne lepote, misli nam lagano idu ka večernjem izletu -  Atina by Night (22-00 grad, u 00 klub). Upoznajte Atinu iz potpuno druge perspektive! Polazak ka Atini u večernjim časovima! Slobodno vreme u gradu od 22h do 00h nakon čega nastavljamo provod u jednom od najboljih klubova Atine. Šank ne sme pasti!. Noć kada je sve dozvoljeno...

8. DAN (WHITE PARTY CRUISE KROZ KORINTSKI KANAL)

Chill out uz letnje ritmove u našem CORALLE BEACH BAR-u. Dobro se odmorite, jer vas u drugoj polovini dana čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA... WHITE Party KRSTARENJE kroz ČUVENI KORINTSKI KANAL uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića... spremite se za skokove otrežnjenja, jer se po povratku u Lutraki žurka ne završava... sa broda svi direktno u WAVES NIGHT CLUB - žurka traje do svitanja. DRESS CODE: WHITE.

9. DAN (SUNČANA OBALA – ALIMOS PLAŽA – BOLIVAR BEACH BAR)

Verovatno jedna od najlepših plaža ne samo Atine, nego i cele Grčke. Omiljeno mesto većine Atinjana, dugačka, peskovita, rajska plaža ALIMOS i njen bajkoviti BOLIVAR BEACH BAR, biće naši domaćini ovog dana. Ovo je mesto gde su gostovali svetski poznati DJ kao što su Kiko Navaro, Solomun, Mahmut Orhan, David Morales, Nik Voren i mnogi drugi...  NIGHT POOL SWIMMING PARTY na dobro poznatom mestu – CLUB WAVES.

10. DAN (LUTRAKI)

Chill out uz letnje ritmove u našem WAVES BEACH BAR-u. Uveče GOODBYE PARTY LEVEL2 CLUB.

11. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)

Napuštanje soba i pozdrav za Peloponezom do sledeće sezone... Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja...

12. DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

ATINA

Atina, grad neverovatne sudbine i istorije, živo svedočanstvo drevne kulture i umetničkih ostataka raznih vremena. S obzirom na priličnu udaljenost od Pirgosa, za vas smo spremili malo iznenađenje u vidu korišćenja trajekta od Edipsosa do Arkitse kojim ćemo znatno skratiti putovanje, a tokom čitave vožnje do Atine idemo autoputem koji će vožnju učiniti znatno udobnijom. Panoramsko razgledanje Atine kreće obilaskom trgova Omonija i Sintagma, potom sledi vožnja "Avenijom ambasada", kraj Zevsovog hrama, Hadrijanove kapije, Parlamenta, Akademije, Univerziteta i Biblioteke. Nakon toga sledi slobodno vreme za individualne aktivnosti, koje ćete moći iskoristiti u skladu sa vašim interesovanjima. Ne propustite priliku da obiđete neverovatni Akropolj i da popijete kafu u nekom od kafića na čuvenoj Plaki ili Tisiju.

N/A
ATINA BY NIGHT

Atina by Night (22-00 grad, u 00 klub)! Upoznajte Atinu iz potpuno druge perspektive! Polazak ka Atini u večernjim časovima! Slobodno vreme u gradu od 22h do 00h nakon čega nastavljamo provod u jednom od najboljih klubova Atine. Šank ne sme pasti!. Noć kada je sve dozvoljeno...

N/A
BLUE LAKE

Jedan dan obilazimo prelepo „Plavo jezero“, prirodno napravljenu uvalu, sa prozirno i kristalno čistom tirkizno zelenkastom bojom vode. Celodnevni boravak na obali ove jedinstvene atrakcije i lepote, koja se nalazi na nekih 30-ak minuta vožnje od Lutrakija, učiniće dan savršenim.

N/A
BOAT PARTY KROZ KORINTSKI KANAL

Dan koji ćete dugo pamtiti, jer vas u njemu čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA... WHITE Party KRSTARENJE kroz ČUVENI KORINTSKI KANAL uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića... Žurka se posla Krstarenja nastavlja na čuvenim bazenima najboljeg kluba u gradu, cluba Waves.

N/A
OTKRIVANJE PELOPONEZA

Upoznajte Peloponez! Započinjemo obilazak Peloponeza sa čuvenim Korintskim kanalom, koji je nastao davne 1893 godine, a danas predstavlja prirodnu granicu Atike i Peloponeza. Sledeća tačka je neverovatni Epidaurus, antičko pozorište i hram posvećen Bogu Asklepiju, dok za kraj izleta idemo do prelepog Nafplija, bajkovitog grada na samom jugu ovog divnog poluostrva. Dan kada se vraćamo kroz vekove.

N/A
PLAŽA ALIMOS

Na 90 km od Lutrakija, nalazi se verovatno jedna od najlepših plaža ne samo Atine, nego i cele Grčke. Omiljeno mesto većine Atinjana, dugačka, peskovita, rajska plaža ALIMOS i njen bajkoviti BOLIVAR BEACH BAR, biće naši domaćini. Ovo je mesto gde su gostovali svetski poznati DJ kao što su Kiko Navaro, Solomun, Mahmut Orhan, David Morales, Nik Voren i mnogi drugi...

N/A
WHITE BOAT PARTY

Na kraju dana, kada već svi odlaze sa plaže u Pefkiju, naša žurka tek počinje. Na plovećoj diskoteci, uz omiljene letnje ritmove, pun brod mladih odevenih u belo, specijalno za ovu priliku i svu lepotu zalaska Sunca sa pučine, doživećete najbolju žurku na Eviji. Krstarenje uz predivne skrivene obale ostrva, najvrelije hitove naših DJ-eva za đuskanje na brodu, kupanje u nekom od sakrivenih zaliva i pića po pristojnim cenama. Tokom plovidbe nam se pridruže i delfini. Samo da ne budemo preglasni?

N/A

Termin: Jul/Avgust

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Lutrakiju.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

 CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete navedene po programu.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 16 € (1.25 € po danu i 1 € za osiguranje prtljaga)
 • Administrativne troškove obrade rezervacije: 250 RSD (plaćanje u agenciji)
 • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi - plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).
 • DEPOZIT U SLUČAJU ŠTETE U IZNOSU OD 20€ po osobi. Plaća se direktno na recepciji hotela. U slučaju da ne bude napravljena nikakva šteta u smeštajnom objektu, depozit se vraća posle check outa.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2019. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2019. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.