Hotel TROPICANA INN 2*

Polazak 17h - Beograd | 15h - Novi Sad

Tropicana Inn je hotel smešten u Perigialiju na 1 km udaljenosti od plaže u Nidriju i kluba Sail Inn. Hotel poseduje bazen i privatni parking.

Smeštaj:
 
Sobe su sa pogledom na more i poseduju klimu (uz doplatu), flat TV, balkon, kupatilo sa tuš kabinom. Svaka soba poseduje mini frižider.

Izaberite datum:

1.DAN (SRBIJA)

Polazak u 17:00h iz Beograda i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveriti dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska).. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10.DAN (LEFKADA – NIDRI)

Posle noćne vožnje, sledi dolazak  na Lefkadu. Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Ono što Lefkadu činu jedinstvenom u odnosu na mnoga Grčka ostrva jeste sačuvana autentičnost i diskretnost. Zahvaljujući tome, prirodne lepote ovog ostrva ostaviće Vas bez daha i učniti da ovo bude jedno nezaboravno letovanje!!!
Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom, gde ćete moći da vidite raznolike čari Lefkade, od gužve prometnog glavnog grada (Lefka), preko šuma vetra i crkvuta ptica u dvorištu manastira Feneromeni, do mirnog sela Vasiliki na samom jugu ostrva.
Najlepše plaže Lefkade i susret s njima sa mora, dok krstarimo nemirnim jonskim morem, više je nego očaravajuć... Porto Katsiki, Egremni, Agiofili... da li vas više fasciniraju stene koje more i dalje oblikuje po svom, da li neverovatno plavetnilo ili sitan pesak... osećaj je nestvaran.
Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno gde pod vedrim noćnim nebom stvaramo zajedničke uspomene. Night Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti.
Ukoliko želite da posetite dva prelepa ostrva, Kefaloniju i Itaku, upuitite se sa nama modernim brodom „Makedonia Palace” u avanturu.
Kathisma plaža svojom lepotom parira velikim lepoticama kao što su Egremni i Katsiki, a Rapsody vam garantuje da ćete se zaljubiti u atmosferu čuvenog Copla Beach Bar-a, toliko da jedan odlazak nije dovoljan.

11.DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)

Posle napuštanja soba i krećemo nazad ka Beogradu. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12.DAN (SRBIJA)

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

KEFALONIJA I ITAKA

Krstarimo veličanstvenim i modernim brodom „Makedonia Palace" iz luke Nidri južnom obalom Lefkade, gde se prolaze zalivi, plaže za surf i selo Vasiliki, sve to pod budnim okom delfina i kornjača, koji su neretki u ovim vodama. Zatim sledi uvala Porto Katsiki, gde se možete na kratko okupati ili fotografisati, jer će pauza za kupanje biti na susednoj plaži, koja svojom prirodom i čistotom oduzima dah - plaži Egremni. Velelepni brod nas dalje vodi u Fiskardo na Kefaloniji. Ovde ćete imati vremena za odmor, kupovinu ili piće u jednom od lučkih barova ovog malog slikovitog ribarskog sela. Sledeća stanica je ostrvo Itaka, za koje se smatra da je rodno mesto Odiseja. U povratku se posećuje i misteriozna pećina Papanikolis, gde će Vas kapetan uvesti, uprkos veličini broda. Poslednje stajalište je poseta ostrvu Škorpija, poznato i kao ostrvo porodice Onazis, gde ćete čuti tragičnu istoriju ove porodice, a potom se i poslednji put okupati na ovom krstarenju. Prilikom povratka u Nidri prolazi se pored ostrva Madouri ili ostrva pesnika.

N/A
KRSTARENJE NAJLEPŠE PLAŽE

Obilazak ostrva brodom, tokom koga ćete moći da vidite prelepe šumske predele, najlepše plaže ostrva. Na mirnoj plaži Agiofili napra-vićemo pauzu od sat vremena za kupanje, a potom idemo u selo Vasiliki na osveženje, što će celom izletu dati posebnu čar. Krstarimo ka jugozapadu ostrva, a tamo nas čeka Cape Lefkatas, koji stoji kao div,misklesan od belog kamena, mašući Vam svojim svetionikom. Na ovom mestu je i drevni Apolonov hram, koji po verovanju peva pesme poznate pesnikinje Safo, koja je sa ovih litica počinila samoubistvo. Na zapadnoj obali Lefkade čeka Vas neprocenjiva plaža Porto Katsiki, sa kristalno tirkiznom bojom vode, gde sa broda možete roniti ili plivati do plaže, na kojoj je more oblikovalo veličanstvene stene. Posle plaže Porto Katsiki, Egremni plaža sa svojom netaknutom prirodom nestrpljivo očekuje Vaš dolazak.

N/A
LEFKA BY NIGHT

Izlet autobusom do glavnog grada ostrva Lefkada. U večernjim satima, a pre izlaska u clubbing, prošetajte glavnim gradom ostrva i upoznajte drugu stranu ostrva Lefkada. Prelepi kafići, restorani, a možda i vreme kada ćete kupiti neke od prepoznatljivih suvenira, koji će vam biti jedna od uspomena sa ovog letovanja. Posle šetnje otpočinjemo zabavu u nekom od najboljih klubova na Lefkadi.

N/A
NIGHT BOAT PARTY

Brod koji smo organizovali izgledaće kao najveća ploveća diskoteka na Lefkadi. Naši DJ-evi, dobra muzika, kupanje, animacija... Najbolji provod na Lefkadi!

N/A
OBILAZAK LEFKADE AUTOBUSOM

Ovo je jedinstveni način da se upoznate sa ostrvom, mentalitetom i običajima lokalaca, najznačajnijim lokalitetima i prirodom ostrva. Polazak je iz Nidrija, istočnim delom ostrva ka severnoj obali. Tom prilikom se prolaze mnoga tradicionalna sela i stiže u glavni grad Lefka. Ovde ćete ostati sasvim dovoljno da vidite gužvu i užurbanost prometnog centra, sa mogućnošću kupovine ili istraživanja lavirinta uskih uličica. Idući severnim priobalnim putem, zastajemo u poznati manastir Feneromeni. Na ovom delu obale nalaze se mnoge planine i plaže koje će vas ostaviti bez daha. Napravićemo pauzu za kupanje na plaži Pefkoulia, gde možete posetiti plažni bar sa bazenom, restoran sa tradicionalnom hranom ili jednostavno uživati na pesku, ležaljkama i kristalno plavom moru. Put nastavljamo preko sela Vasiliki, prolazeći pored vetrovite plaže za surfovanje na južnoj obali, obilazimo šarmantnu ribarsku luku, kao i brojna sela, uvale, od kojih su najznačajniji Sivota i Micros Yallos.

N/A
PLAŽA KATHISMA - Copla bar

Ukupna dužina obale ostrva Lefkada iznosi 117 km i krasi je izuzetno veliki broj uređenih priobalnih regija. Obilaskom plaža,  doživećete nesvakidašnju kombinaciju peska i kristalno čistog  tirkiznog mora. Iskoristite priliku i posetite jednu od najatraktivnijih plaža – Kathisma beach. Široka dugačka peščana plaža, sa odličnim plažnim barom omogućiće Vam nezaboravan provod.

N/A
SUNSET BEACH PARTY

Fenomenalna žurka na plaži Kathisma uz zalazak Sunca. Prevoz autobusom. Kupanje, kokteli, DJ-evi. Nešto o čemu ste maštali desiće se upravo ovde... Vidimo se na plaži ili u vodi! :)

N/A

Termin: 20.07. & 29.07.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi u Nidriju.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • Administrativne troškove obrade rezervacije 25€

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje i COVID osiguranje
 • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi - plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2021. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25€
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca (Batočina). Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • U slučaju smanjenja dozvoljene iskorišćenosti kapaciteta autobuskog prevoza propisanog od strane dražavnih organa Republike Srbije ili zemlje putovanja Organizator putovanja zadržava pravo povećanja alikvotnog dela prevoza aranžmana.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 30 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP A25 465/2020.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 01.10.2020. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.    
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.