Vile Hotela PARK 3*

Polazak u večernjim satima

Vile Hotela Park obuhvataju kompleks od 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3*. Udaljene su od plaže oko 5 minuta hoda. Gostima su na raspolaganju recepcija i restoran. Sve vile su renovirane 2017. i 2018. godine.

U ponudi su: 
DVOKREVETNE SOBE poseduju klima uređaj, frižider, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.
DVOKREVETNI STUDIO poseduju klima uređaj, frižider, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.
TROKREVETNI STUDIO poseduju klima uređaj, mini kuhinju, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.
ČETVOROKREVETNI APARTMANI poseduju klima uređaj, mini kuhinju, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.

Izaberite datum:

1.DAN (SRBIJA – CRNA GORA)

Polazak iz Novog Sada, parking kod Zlatne Medalje. Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2 –10.DAN (BUDVA) – FAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima. Check-in i za putnike sa sopstvenim prevozom. Očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog krstarenja koji će se prepričavati! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

11.DAN (BUDVA)

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja. Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju.

12.DAN (SRBIJA)

Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Termini: 25.07. & 03.08.

 

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • 9 noćenja u Budvi u vilama hotela Park
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (25e)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove
 • Putničko zdravstveno osiguranje
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).

  • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
  • PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
  • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2021. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021.. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COMILI DIREKTNO U AGENCIJI.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.