Vile Hotela PARK 3*

Polazak u večernjim satima

Vile Hotela Park obuhvataju kompleks od 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3*. Udaljene su od plaže oko 5 minuta hoda. Gostima su na raspolaganju recepcija i restoran. Sve vile su renovirane 2017. i 2018. godine.

U ponudi su: 
DVOKREVETNE SOBE poseduju klima uređaj, frižider, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.
DVOKREVETNI STUDIO poseduju klima uređaj, frižider, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.
TROKREVETNI STUDIO poseduju klima uređaj, mini kuhinju, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.
ČETVOROKREVETNI APARTMANI poseduju klima uređaj, mini kuhinju, terasu ili balkon sa baštenskom garniturom.

Izaberite datum:

1. DAN (12.08) SRBIJA – CRNA GORA

Za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz polazak u 23h iz Kragujevca sa dogovorenog mesta. Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska! Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2 – 6. DAN (13.08-17.08) BUDVA – FAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj.  Nakon prvog dana, pa sve do povratka za Srbiju nam sledi niz fantastičnih dnevnih i noćnih žurki u najboljim plažnim barovima i najpoznatijim noćnim klubovima! Takođe, očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini koji će se prepričavati (Ploče  jedno popodne, jedan dan plaža Samsara u Bečićima, plaža Movida Tivat, Mogren plaža, plažni bar Kamenovo, klubovi Top Hill, Ambiente, Teatro...)! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim sadržajima u Budvi, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka!

7. DAN (18.08)BUDVA – SRBIJA

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja.Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

Termini: 12.08.

REGULARNA CENA 169EUR 

PROMO CENA 139 EUR


CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • 5 noćenja u Budvi u Vilama Park 3*** (sobe mogu biti, dvojke, trojke i četvorke)
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (10e).

 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • DOPLATA ZA DORUČAK 4€ PO OSOBI PO DANU
 • DOPLATA ZA VEČERA 6€ PO OSOBI PO DANU
 • Putničko zdravstveno osiguranje
 • Boravišnu taksu u iznosu od 1eur po osobi po danu, plaćanje na destinaciji
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski i platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Cena je za polazak iz Kragujevca. Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporuuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020, KATEGORIJA A25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 01.10.2020. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).
 •  


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.