Don Juan 4*

Polazak 19h - Beograd

Don Juan 4****

Rizort Hotel Don Juan je kompleks sastavljen od 3 hotela. U ponudi ima 2 bazena na otvorenom sa terasama za sunčanje, zonu za opuštanje i dečiji bazen. Nalazi se na svega 100 metara od centra Ljoret de Mara (Lloret de Mar). Sobe su dizajnirane u funkcionalnom stilu. Rizort nudi kompletan zabavni program za sve uzraste. U sklopu objekta se nalaze igraonica sa stolovima za bilijar i stoni-tenis, kao i teniski teren. Objekat takođe nudi širok izbor dnevnih i noćnih aktivnosti. Pored toga, gostima su na raspolaganju vrt, višenamenski sportski teren i bazen u zatvorenom koji radi od 15. oktobra do 15. maja. Svi obroci se služe u restoranu Niwa koga ukrašavaju japanski vrtovi, a ugostiteljska ponuda obuhvata širok izbor jela mediteranske kuhinje na bazi švedskog stola, kao i kuvanje pred publikom. Gostima je na raspolaganju i bar pored bazena. Rizort ima i sopstvenu diskoteku. U sklopu objekta su takođe dostupni Bebi klub, Mini klub i Kutak za tinejdžere.

Lokacija:
hotel Don Juan udaljen je 300 m od peščane plaže, 100 m od centra mesta Ljoret de Mar gde se nalazi poznati deo sa noćnim klubovima i diskotekama. Ovaj hotel je jedan od simbola ovog mediteranskog letovališta. 
Hotelska ponuda:
tri restorana, dva bazena, teniski teren, internet, biblioteka, animacija i živa muzika, mini klub za decu, TV sala.
Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, kupatilo, balkon
Ishrana:
Pun pansion – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela). 

Izaberite datum:

1. DAN - SRBIJA

Polazak u 19:00h iz Beograda i u 20:30h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska). Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Beograd – Ljubljana – Venecija.

2. DAN - VENECIJA

Dolazak u luku Punta Sabioni, fakultativna vožnja brodićem venecijanskom lagunom. Po dolasku u Veneciju, razgledanje grada: Duždeva palata, most Uzdaha,  Bazilika Svetog Marka, zvonik Kampanile, Prokuracie, most Rialto, Santa Maria... Slobodno vreme za šetnju i individualni obilazak grada. Nakon obilaska povratak do luke i odlazak u hotel regija Veneto ili okolina Verone. Noćenje.

3. DAN - VERONA – ITALIJA - FRANCUSKA

Doručak. Polazak za Veronu u 12h. Po dolasku u Veronu razgledanje grada: Piazza Bra, Arena, Piazza delle Erbe, Piazza della Signoria, Arche Scaligeri, Casa di Giulietta...… Nastavak putovanja preko Severne Italije i Francuskog Mediterana ka Španiji. Noćna vožnja.

4. DAN - LJORET DE MAR

U jutarnjim satima (najkasnije do 09h) dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi - Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u hotel sa 3* od 14.00h (na bazi 6 polu pansiona –na bazi švedskog stola). Popodne predviđeno za odmor i kupanje. Večera. Noćenje. 

5. DAN - LJORET DE MAR - BARSELONA

Polupansion. Vaš boravak u Španiji učiniće nezaboravnim odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISKOTEKA TROPICS... Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom „noćnom životu” Ljoreta i Barselone. Osim predviđenih izleta, vreme u Španiji možete iskoristiti uživajući u kupanju, odmaranju i sunčanju na prelepim peskovitim plažama Kosta Brave. Proverite zašto su plaže Ljoret de Mara vlasnice „Plave zastave“ koja se dodeljuje plažama na osnovu kvaliteta vode, kvaliteta peska, sigurnosti za plivače i ispunjenošću pratećim sadržajima.

10. DAN - LJORET DE MAR – FRANCUSKA

Doručak. Posle doručka, check-out iz hotela i slobodno vreme. Polazak iz Ljoreta u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Francusku sa usputnim pauzama za odmor grupe.

11. DAN - NICA – MONAKO – MONTE KARLO

U prepodnevnim časovima dolazak na Azurnu obalu. Obilazak Nice: Englesko šetalište (Promenade des Anglais), hotel Negresko (Negresco)... Celodnevni boravak u Nici. U večernjim satima polazak prema Kneževini Monako. Razgledanje bajkovitog grada: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Posle obilaska male mondenske države sledi noćna vožnja i nastavak putovanja preko Francuske i Italije...

12. DAN - SRBIJA

Dolazak u mesto polaska u poslepodnevnim časovima.

Termin: 25.08.-05.09.2021.

REGULARNA CENA ARANŽMANA – 489 

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA 389  

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • Oblaske gradova prema programu putovanja.
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u regiji Veneto ili okolina Verone (hotel 3*, sobe 1/2+1).
 • 6 noćenja u hotelu sa 3* pun pansion – (obroci su na bazi švedskog stola) u Ljoret de Maru
 • Administrativne troškove obrade rezervacije 20 eur.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko i zdravstveno osiguranje 18 €, doplata za covid osiguranje 9 €.
 • Fakultativne izlete, vožnju brodićem do Venecije 25 € (povratna karta) i ulaznice planirane po programu.
 • Doplatu za 1/1 (jednokrevetnu) sobu- 200 €
 • Doplata za polazak iz Kragujevca 10 € (minimum 25 putnika), a za polazak iz Niša 15 € (minmum 25 putnika).
 • Obavezne gradske komunalne takse koje se plaćaju na recepciji hotela:
 • Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) – u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0.50 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju/po osobi - plaća se na recepciji hotela. 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Barcelona Panoramica 20 EUR
 • Barcelona Shoping i Magicne Fontane 15 EUR
 • Castel Medieval 30 EUR
 • Flamenco Monterrey Lloret de Mar 25 EUR
 • Costa Brava 20 EUR
 • Venecija 25 EUR
 • Camp Nou 25 EUR
 • Aquarium 20 EUR
 • Marineland 25 EUR
 • Port Aventura 50 EUR
 • Muzej Salvador Dali 25 EUR
 • Club card Tropics 30 EUR (2 ukljucena pica)
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • ČEKOVI: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2021. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 30 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020, Kategorija A 25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.