Noa Glamping Resort 4*

Polazak 00:05h - Beograd

Objekat Noa Glamping Resort nalazi se na nekoliko koraka od plaže Zrće sa dnevnim zabavama na plaži i bogatim programom noćnog života. U ponudi ovog rizorta su drvene vile sa sopstvenim vrtom i luksuznim sadržajima. VIP prevoz i prevoz od/do aerodroma dostupni su na prethodni zahtevi.

Svaka vila ima elegantno uređen enterijer, besplatni WiFi, klima-uređaj i flat-screen TV. Na raspolaganju su dobro opremljena kuhinja sa trpezarijom i dnevni boravak sa kaučem. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Neke vile imaju privatni bazen na otvorenom, pogled na more ili prostor za roštilj.

Gosti mogu da koriste fitnes centar i bar. Ostali sadržaji rizorta uključuju bankomat, skladište za prtljag i recepciju koja radi non-stop. Posluga u sobi dostupna je na zahtev.

Novalja je udaljena manje od 10 minuta vožnje od objekta Noa Glamping Resort. Popularna odredišta uključuju plaže Kaska i Gajac.

Izaberite datum:

1. DAN

Polazak sa parkinga dogovorenog mesta u 00.05. Noćna vožnja preko Srbije i Hrvatske sa jutarnjim dolaskom na ostrvo Pag. Smeštaj u Noa Glamping Resort.

1 – 3. DAN

Noa glamping odmaralište nalazi se na nizbrdici iznad jedne od najpopularnijih svetskih destinacija za zabavu, šljunčane plaže Zrće, gde poput nasukane arke, centra vrhunske zabave i muzike, Noa Beach Club širi pozitivne vibracije morskim talasima. Odmaralište gleda na kristalno čisto more koje dodiruje nebo u zalasku sunca, prikazujući planine u pozadini. Savršena priča o harmoniji duha i prirode. Opustite se u prirodnom ambijentu naših vila dok sedite u bazenu ili na terasi i ispijate koktel neposredno pre izlaska u jedan od deset najboljih klubova na svetu. Istražite uzbuđenje i adrenalin, uronite u sebe i osetite emocije.

4. DAN

Check–out i napuštanje apartmana. Poslednje sate na ostrvu iskoristite za još jedno kupanje, koktel ili kupovinu suvenira. Polazak u popodnevnim časovima, vožnja kroz Hrvatsku sa planiranim dolaskom u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

Termini: 06-09. maj

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • 3 noćenja u izabranom smeštaju
 • Administrativne troškove u iznosu od 15eur

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete
 • Putničko i zdravstveno osiguranje i COVID osiguranje
 • Prevoz autobusom u iznosu od 60 eur - minimum 25 putnika

Trenutne mere za ulazak u Hrvatsku nalažu ispunjenost jednog od sledeća 3 uslova:

 1. Prilože potvrdu o negativnom PCR testu ili brzom antigenskom testu, ne starijem od 48 sati;
 2. Prilože potvrdu o vakcinaciji za osobe koje su pre više od 14 dana primile drugu dozu vakcine;
 3. Prilože potvrdu o negativnom PCR testu ili brzom antigenskom testu kojim se potvrđuje da se osoba oporavila od virusa SARS-CoV-2 u poslednjih 180 dana.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora),zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 15€
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca (Batočina). Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • U slučaju smanjenja dozvoljene iskorišćenosti kapaciteta autobuskog prevoza propisanog od strane dražavnih organa Republike Srbije ili zemlje putovanja Organizator putovanja zadržava pravo povećanja alikvotnog dela prevoza aranžmana.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 30 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP A25 465/2020.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 01.10.2020. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.    
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.