Vila D&B 3*

Polazak u večernjim časovima

Villa D&B je porodična kuća, u potpunosti rekonstruisana 2015. godine, prilagođena je potrebama najzahtevnijih kupaca i nalazi se na samo 300 metara od mora. Vila se nalazi u mirnom delu Budve, izolovana od buke i gužve, ali je i dalje blizu svih aktivnosti po kojima je Budva dobro poznata. Svojim komforom i kvalitetom usluge oduševiće i najzahtevnije kupce. Smeštaj koji nudi Vila D&B sadrži pet dvokrevetnih soba, jednu trokrevetnu i jedan apartman najviše kategorije (klase). Tokom boravka u vili D&B, gostima je na raspolaganju neograničeno korišćenje wi-fi interneta. Sobe i apartman vile D&B opremljeni su LCD televizorima sa kablovskom mrežom i klima uređajima. U sklopu vile D&B nalaze se i restoran sa nacionalnom kuhinjom, pekara, vinski podrum i prehrambena prodavnica. 

LOKACIJA: https://goo.gl/maps/UByvJhwJqrL64wHC9

http://www.apartmanibudva-dib.com/en/gallery.php

Izaberite datum:

1. DAN SRBIJA – CRNA GORA

Za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz polazak u 22h iz Beograda sa Turističkog terminala – Lastina garaža (auto put Beograd – Niš, minumum za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska! Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2 –8. DAN BUDVA – FAKULTATIVNI IZLETI –

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima. Check-in i za putnike sa sopstvenim prevozom. Očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog krstarenja koji će se prepričavati! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

9. DAN BUDVA – SRBIJA

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja.Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

Termin: Jun | Septembar 2021.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 7 noćenja u Budvi sa uslugom po tabeli smeštaja
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (20e).

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Doplata za prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama - 30(minimum za realizaciju prevoza 30 osoba)
 • Putničko zdravstveno osiguranje
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski i platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 4000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 30 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporuuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020, KATEGORIJA A25.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 01.10.2020. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA I MOGU SE POGLEDATI NA SAJTU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. 
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.