BUDIMPEŠTA ADVENT

Polazak 00:00 - Beograd

Spajanjem tri grada Budima, Obude i Pešte 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas prava turistička poslastica za mnoge turiste koji je posećuju. Lepoti Budimpešte, pre svega, doprinosi 11 mostova koji spajaju dva dela grada – Budim i Peštu, Kraljevska palata na uzvišenju na samoj obali Dunava, zgrada Parlamenta koja je jedna od najvećih u svetu, Trg Heroja, prelepi široki bulevari Andraši i Rakoci… Što se tiče božićnih marketa, posebnost ove manifestacije u Budimpešti ogleda se u raznovrsnosti hrane koju možete da probate na ovom događaju. Više od 100 različitih proizvođača nudi tradicionalne praznične mađarske specijalitete. Božićni market u Budimpešti pruža nezaboravno praznično iskustvo i možete ga posetiti do kraja decembra. U toku ovog perioda trg u Budimpešti obiluje različitim kulturnim manifestacijama i koncertima, kao i bogatim sadržajem za samu novogodišnju noć.

Izaberite datum:

1.DAN: BEOGRAD - BUDIMPEŠTA

Sastanak grupe u Beogradu oko 23:00h na unapred dogovorenom mestu. Polazak oko 23:30h. Polazak iz Novog Sada oko 00:30h kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zaustavljenjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.DAN: BUDIMPEŠTA - KRSTARENJE

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta…  Slobodno vreme za ručak i uživanje u čarima „Christmas marketa“ (kuvano vino, tradicionalna kuhinja, poslastice, kao i raznovrstan kulturno-zabavni program su samo mali deo ove prelepe manifestacije ). Fakultativni odlazak na krstarenjenje Dunavom. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.

3.DAN: BEOGRAD

Dolazak u Beograd oko ili koji sat posle ponoći. Kraj programa.

Termini: Decembar

Regularna cena aranžmana: 29€

AKCIJSKA CENA ARANŽMANA: 19€

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (A/C, TV) na navedenim relacijama po programu
 • Obilaske po programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove (5€)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za polazak iz Kragujevca: 10 €
 • Obavezno putno zdravstveno osiguranje  
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19 (4€)
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19 (6€)
 • Fakultativne izlete - Krstarenje Dunavom: 15 €
 • Individualne troškove
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
  GOTOVINSKI- 100% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora).
  PLATNIM KARTICAMA: 100% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora).
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2021. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021, kategorija A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (TRIGLAV).

REŽIM ULASKA DRŽAVLjANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

Državljani Srbije mogu da uđu u Mađarsku bez ograničenja, odnosno pod istim uslovima koji su bili na snazi pre mera uvedenih radi sprečavanja širenja virusa COVID-19. Nije potrebna potvrda o vakcinaciji, niti negativan PCR test.
Napomena:
1. Jedino građani koji u Mađarsku ulaze iz pravca Ukrajine podležu i dalje merama epidemiološke kontrole za sprečavanje pandemije.
2. Građanima koji sleću na aerodrom u Budimpešti meri se temperatura, ali ne moraju da imaju potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test.
3. Na snazi je obaveza nošenja maske u zatvorenom prostoru.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.