VENECIJA - IZLET

Polazak 18h - Beograd

VENECIJA spada u jedan od najinteresantnijih gradova na svetu. Osim što se nalazi na 0 m nadmorske visine, ona se nalazi na moru i sastavljena je od 118 malih ostrva sa vodenim kanalima umesto ulica. Ovaj grad, pristanište u severoistočnoj Italiji na Jadranskom moru u regiji Veneto, čuveni je turistički centar sa prelepom arhitekturom, čudesnim ambijentom punim starih građevina, napuštenih palata (Duždeva palata), velikih poznatih crkvi (crkva Sv. Marka i Santa Marija dela Salute), fantastičnih trgova (trg Sv.Marka) i ulica, mostova (most uzdaha, most Rialto), bogatih muzeja, umetničkih galerija. Poznata je po brojnim manifestacijama od kojih su najznačajnije; filmski festival u Veneciji, Venecijanski bijenali i čuveni Karneval u Veneciji. U njoj se nalazi i nadaleko poznata akademija lepih umetnosti “Accademia di Belle Arti”, čuvena fabrika obojenog stakla na ostrvu Murano, opservatorija i mnoge naučne i kulturne ustanove.

Izaberite datum:

1.DAN (PETAK): BEOGRAD – HRVATSKA – SLOVENIJA

Sastanak grupe 17:30 časova sa parkinga autobusa pored direkcije Lasta, uz autoput Beograd - Niš. Polazak u 18:00 h. Lagana vožnja preko Srbije, Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2. DAN (SUBOTA): PUNTA SABBIONI – VENECIJA (FAKULTATIVA)

Sabbioni u jutarnim časovima. Fakultativa vožnja brodićem ka Veneciji. Obilazak grada uz stručnog vodiča kreće na Rivi deli Schiavoni… Hotel Gabieli, crkva Santa Maria Pieta, spomenik Vitoria Emanuela II, Raška ulica, most Uzdaha, Duždeva palata, Biblioteka Marciana, crkva Svetog Marka, most Rialto... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima povratak brodićem do luke Punta Sabbioni. Noćna vožnja preko Slovenje i Hravatske.

3. DAN (NEDELJA): SLOVENIJA-HRVATSKA-SRBIJA

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

Termini: Maj/Jun

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV - VIDEO...) na navedenim relacijama po programu putovanja
 • Obilaske po programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Vožnju brodićem od luke Punta Sabbioni do Venecije i nazad

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 4,75 €
 • Administrativne troškove obrade rezervacije 250 rsd (plaćanje u agenciji)
 • Individualne troškove
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 1500 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 1500 dinara, zatim isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 1500 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 1500 dinara, zatim isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 50 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda. Niš, Kragujevac i Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska (uz dplatu).
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.