Temišvar

Polazak 05.30h - Beograd

Temišvar, najveći grad Banata, leži na obalama reke Begej i sedište je županije Tamiš.Temišvar je najveći kulturno istorijski centar Srba u Rumuniji gde i danas živi veliki broj srpskog življa.U gradu se nalazi sedište Eparhije Temišvarske Srpske Pravoslavne crkve, kao i savez Srba u Rumuniji.Grad nazivaju „ Mali Beč“ jer je dugo bio pod opsadom Hazburgovaca a njegov centar podseća na stari deo Beča. Prvi evropski grad koji je dobio električno osvetljenje a neke od zgrada projektovao je lično čuveni Gustave Eiffell.U novijoj istoriji poznat je kao grad u kome je počeo ustanak koji je doveo do sloma režima diktatora Nikolae Čaušeskua.

Izaberite datum:

1. DAN (BEOGRAD– TEMIŠVAR – BEOGRAD)

Sastanak grupe u 05:30 časova na parkingu  autobusa ispred Kuće Cveća, polazak u 06:00 h. Lagana vožnja do graničnog prelaza Vatin/Moravita. Po završetku graničnih formalnosti nastavak putovanja ka Temišvaru.  Dolazak u Temišvar u podnevnim časovima i obilazak grada uz pratnju vodiča: Trg Pobede, Opera, katedrala Mitropolitana, zgrada Loyd, trg Slobode, Trg Ujedinjenja, Srpska pravoslavna crkva, Barokna palata, Katedrala Svetog Đorđa...  Slobodno vreme za individulane aktivnosi i šoping.
Polazak ka Beogradu u večernjim časovima. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Termin: 09.03.

CENA UKLJUČUJE: 

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV - VIDEO...) na navedenim relacijama po program putovanja
 • Obilaske po programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putno zdravstveno osiguranje 3€
 • Administrativne troškove obrade rezervacije: 250 RSD (plaćanje u agenciji)
 • Individualne troškove

 

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: Aranžman uplatit u celosti najkasnije 24h nakon izvršene rezervacije.
 • PLATNIM KARTICAMA: Aranžman uplatit u celosti najkasnije 24h nakon izvršene rezervacije: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 50 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda i Novog Sada. Za Niš i Kragujevac minimum 25 putnika za realizaciju polaska uz doplatu.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.