PARNDORF + BEČ

Polazak 23h - Beograd

PARNDORF - Pronađite svoje omiljene dizajnerske marke tokom cele godine po sniženim cenama od 30 do 70%. Prelep i samo 30 minuta udaljen od Beča, očekuje vas Dizajnerski autlet Parndorf – jedinstveni šoping doživljaj. Sa svojim kafeima i restoranima, igralištem za decu, besplatnim parkinzima i preko 160 dizajnerskih prodavnica Centar u svojim slikovitim uličicama nudi odgovarajuću ponudu za svačiji ukus. Dozvolite da vas inspirišemo i planirajte već sada svoj perfektni šoping-izlet. U Dizajnerskom autletu Parndorf pronaći ćete preko 160 dizajnerskih marki. Polo Ralph Loren, Najk, Tomi Hilfiger, Majkl Kors, Guči, Konvers, Hugo Bos, Dolče & Gabana, Puma, Ander armor, Levis, Džimi Ču, Adidas i mnoge druge – u našim prodavnicama vaša šoping-srca zakucaće od sreće. Otkrite i sjajne nove prodavnice Kolumbija, Mark Kejn i Nju Balans. I najmlađi će doći na svoje: otkrite ekstra dečiju modu, klasike i najnovije trendove u našim prodavnicama za decu kao što su Polo Ralf Loren čildren, Vingino, KIDS i mnoge druge!

Izaberite datum:

1. DAN 20.03.2019. (SRBIJA)

Sastanak grupe oko 22:00h na parkingu autobusa ispred Kuće Cveća. Lagana noćna vožnja kroz Srbiju i Mađarsku sa usputnim zadržavanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2. DAN (OUTLET CENTAR PARNDORF- BEČ)

Dolazak u outlet centar Parndorf u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za šoping. Mogućnost fakultativnog obilaska do Beča uz pratnju stručnog vodiča. Obilazak: Urania, Stadpark, Opera, Rathaus, trg Marije Terezije, Univerzitet, Zavetna crkva, Parlament, Hofburg, Štefan plac... Polazak iz Parfnorfa oko 21h.  Lagana noćna vožnja preko Mađarske i Srbije.

3. DAN (SRBIJA)

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Termin: Mart

CENA UKLJUČUJE: 

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV - VIDEO...) na navedenim relacijama po program putovanja
 • Obilaske po programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA NE UKLJUČUJE: 

 • Putno zdravstveno osiguranje 3€
 • Izlet do Beča - 10€
 • Individualne troškove
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: Aranžman uplatit u celosti najkasnije 24h nakon izvršene rezervacije.
 • PLATNIM KARTICAMA: Aranžman uplatit u celosti najkasnije 24h nakon izvršene rezervacije: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.04.2019. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 50 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda i Novog Sada. Za Niš i Kragujevac minimum 25 putnika za realizaciju polaska, uz doplatu.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

BEČ je glavni grad republike Austrije, nalazi se na severozapadu zemlje i u njemu danas živi nešto više od 1,5 miliona stanovnika (prema nekim procenama čak jedna petina je iz područja bivše Jugoslavije). Ova moderna metropola koju godišnje poseti čak 4,5 miliona turista iz celog sveta čini jednu od devet austrijskih pokrajna i spada u 10 najrazvijenijih evropskih gradova. Beč je idući od centra ka periferiji podeljen u 23 oblasti tzv. distrikta kroz koje prolazi dobro organizovani gradski prevoz- 5 metro (U-Bahn), 113 autobuskih i tramvajskih linija. Na ulicama dominira arhitektura XIX veka, uglavnom baroknih i renesansnih zdanja, a mogu se videti i brojna moderna dostignuća, poput zgrade Muzeja savremene umetnosti. Uređeni parkovi, odlični restorani, stare poslastičarnice i vinski lokali su još nešto čime se Bečlije mogu pohvaliti.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.