Barselona - Valensija - Rim

Polazak sa aerodroma Nikola Tesla u 21.55h

Izaberite datum:

1. DAN – (26.10.2019. SUBOTA) BEOGRAD

Dolazak na aerodrom u Beogradu. Pasoška i carinske kontrole. Let na relaciji Beograd – Barcelona (Vueling). Poletanje iz Beograda 21:55h.

2 . DAN – (27.10.2019. NEDELJA) – BARSELONA

Očekivano sletanje na aerodrom u Barceloni u 00:35h. Transfer do hotela u Barseloni. Smeštaj u hotel sa 3* (na bazi 2 noćenja sa doručkom). Mogućnost fakultativnog odlaska na najveći svetski fudbalski derbi „EL CLASICO“ BARSELONA – REAL MADRID. Noćenje. Vaš boravak u Španiji učiniti će nezaboravnim odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: BARCELONA PANORAMICA, NOU CAMP, AQUARIUM... Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom „noćnom životu” Barselone (Opium Mar).

3 . DAN – (28.10.2019. PONEDELJAK) - BARSELONA - VALENSIJA

Doručak. Check-out iz hotela te polazak za Valensiju. Check in u hotel 4* posle 14h. Fakultativni obilazak grada. Obilazak započinjemo odlaskom na popularnu plažu Valensije, omiljeno turističko mesto oivičeno palmama. Uz plažu se održavaju trke formule 1 i čuveni American Cup. Obilazak centralnog dela grada: Korida, Glavna železnička stanica, trg Gradske kuće, modernistička Centralna pijaca, La Lonha de la Seda-berza svile  najznačajnija i najbolje sačuvana građevina iz razdoblja kasne gotike u Evropi, koja je od 1996.god pod zaštitom UNESCO-a, trg katedrale. Na kraju odlazimo do Gotičke kapije koja se nalazi pored korita isušene reke Turije koja danas predstavlja zelenu oazu Valensije. Zbog velikih poplava reke Turije gradske vlasti su odlučile da izmeste tok reke južno od grada. Kao posljedica toga Valensija je dobila 10 km prelepih šetališta, rekreacionih sadržaja, sportskih terena i fantastičnih parkova. Noćenje.

4 . DAN – (29.10.2019. UTORAK) VALENSIJA

Doručak. Vreme za slobodne aktivnosti ili fakultativni odlazak sa vodičem u obilazak tzv„Grad umetnosti i nauke“. Obilazak ovog nestvarnog i futurističkog kompleksa. „Grada umetnosti i nauke“ koje predstavlja remek delo slavnog Santiaga Calatrave, koji je i rođen u Valensiji. Kompleks je otvoren 1998 i danas je simbol Valensije. Noćenje.

5. DAN – (30.10.2019. SREDA) - VALENSIJA - BARSELONA

Doručak. Check out iz hotela do 10h. Transfer za Barselonu. Po dolasku u Barselonu mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta. Uveče odlazak do luke, ukrcavanje na brod i smeštaj u kabine. Isplovljavanje iz luke Barselona u 22.00h... Slobodno vreme za korišćenje jedne od mnogobrojnih pogodnosti koju pruža ovaj “ploveći hotel”: disco club, casino, piano bar... Noćenje u unutrašnjim brodskim kabinama (kupatilo, tuš/ WC...).

6. DAN - (31.10.2019. ČETVRTAK) - KRSTARENJE MEDITERANOM – CIVITAVECCHIA – RIM

Jutarnji animatorski program na brodu i zabavljanje uz niz zanimljivih sadržaja. U večernjim satima očekivano uplovljavanje u luku Civitavecchia (oko 20h). Nakon iskrcavanja, polazak prema hotelu u Rimu. Smeštaj u hotel 4* u široj gradskoj zoni Rima. Noćenje.

7. DAN – (01.11.2019. PETAK) – RIM – VATIKANSKI MUZEJI - COLLOSEUM

Doručak. Odlazak do centra grada gradskim prevozom (metro/bus individualna kupovina karti) i celodnevni boravak u Rimu. Mogućnost fakultativne posete Vatikanskim muzejima sa neprocenjivo vrednom zbirkom antičkih skulptura, Pinakotekom, papskim odajama i neponovljivim Rafaelovim sobama.  Pred sam kraj obilaska tiho i sa divljenjem zakoračite u Sikstinsku kapelu nakon koje vaše shvatanje umetnosti više nikada neće biti isto. Sledi doživljaj unutrašnjosti najveće hrišćanske crkve na svetu Bazilike Svetog Petra kao i istoimenog prostranog trga sa kolonadom stubova i kreacijama baroknog umetnika Berninija. Prošetajte do najpoznatije papske tvrđave, Castel Sant Angelo gde vijugavi Tibar i brojni mostovi kreiraju jedinstven doživljaj grada. Nakon posete vatikanskim muzejima sledi pešačka tura po Rimu u pratnji vodiča: Piazza Navona, Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Piazza Venezia, Carski forumi, Rimski Forumi, Colloseum. Po završetku obilaska mogućnost fakultativne posete Colloseumu i Rimskom forumu sa ulazom u iste.Fakultativna poseta Colloseumu, Palatinu i Rimskim forumima – najčuvenijim lokalitetima antičkog Rima. Mesta na kome nastaje i kroz vekove živi večni grad. Najveći antički amfiteatar – Colloseum, najznačajniji od „sedam rimskih“ brežuljaka – Palatin i najpoznatiji trgovi – Rimski forumi, dočaraće Vam grad na drugačiji način. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN – (02.11.2019. SUBOTA) - RIM – TEMIŠVAR – BEOGRAD

Doručak. Check out iz hotela. U 13:00h transfer do aerodroma u Rimu. Pasoška i carinske kontrole. Let Rim – Temišvar (Wizzair). Poletanje iz Rima u 17:25h. Očekivano sletanje u Temišvar u 20:00h. Transfer autobusom na relaciji Temišvar – Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.

AQUARIUM BARCELONA

Jedan od najpopularnijih svetskih akvarijuma sa preko 11.000 primeraka od 450 raznih biljnih i životinjskih vrsta, uz neverovatan 80-metarski tunel ispod površine mora i fascinantan pogled na jedinstvene primere ajkula, koje se nalaze u ovom prelepom akvarijumu. Akavarijum je do sada posetilo preko 15 miliona turista!

N/A
BARSELONA PANORAMICA

Panoramsko razgledanje „olimpijske lepotice“ uz kraća zaustavljanja i posete najznačajnijim znamenitostima grada: Toranj Agbar, Korida, Sagrada Familia, Park Ciutadella, Paseo de Gracia, Cassa Batllo, La Pedrera, Plaza Espana, Montjuic,Av. Diagonal, Kolumbov spomenik... Simboli Barselone!

N/A
BARSELONA SHOPPING & BY NIGHT

Posle ručka odlazak u neki od šoping centara, nakon čega sledi odlazak do centra Barselone... Slobodn vreme za šoping ili šetnju gradom uz mogućnost posete nekih od najinteresantnijih lokaliteta u gradu: AQUARIUM, GOTIČKA ČETVRT... U večernjim satima odlazak na Placa d'Espanya i poseta tzv Magičnoj fontani - remek delu poznatog španskog inženjera Carlesa Buigasa, gde ćete uživati u fascinantnom spektaklu plesa vode prožete neopisivim spektrom duginih boja i prelepe muzike!

N/A
CAMP NOU

Poseta i obilazak Camp Nou-a, najpoznatijeg i najlepšeg svetskog stadiona... Tura koja traje cca 1h uključuje posetu: tribinama, svlačionicama, terenu (klupa za igrače), komentatorskim kabinama, sali sa trofejima, muzeju... Nakon ture možete kupiti originalne suvenire sa grbom FB Barselona... Fudbal i šoping!

N/A
CASTELL MEDIEVAL + FLAMENCO

Vratite se 500 godina nazad u doba Srednjeg veka kada su vitezovi morali da brane svoju čast u teškim i krvavim borbama i uživajte uz fascinantan program viteških igara uz posluženu srednjevekovnu večeru i poznato špansko vino kao i ples do ponoći... U drugom delu programa uživaćete u temperamentnom španskom flamenku!

N/A
DISCO VIP GOLD CARD

Najpoznatiji disko-klubovi u Lloretu sa fantastičnom party atmosferom: Tropics, Moby’s! Klub karta važi za sve noći vašeg boravka sa uključena 2 pića. Tematske žurke svake večeri: WELCOME PARTY, RED LOVE PARTY®, GRAFIT PARTY®... Žurkaaa!

N/A

Termin: Oktobar

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA ZA PRIJAVE DO 25.08.
REGULARNA CENA ARANŽMANA - 949€ 

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče.
 • Avio kartu na relaciji Beograd – Barcelona (Vueling) i Rim – Temišvar (Wizzair)
 • Obilazak Rima u pratnji stručnog vodiča
 • Svi transferi tokom putovanja
 • 2 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Barseloni u hotelu 3* IBIS CORNELLA u 1/2 sobama.
 • 2 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Valensiji u hotelu 4* MEDIUM HOTEL VALENCIA u 1/2 sobama.
 • 1 noćenje u 1/2 moderno opremljenim unutrašnjim brodskim kabinama (kupatilo, tuš/WC...) na brodu flote GRIMALDI LINES http://www.grimaldi-lines.com/en/ na relaciji Barcelona – Rim (luka Civitavecchia)
 • 2 noćenje sa kontinentalnim doručkom u hotelu 4* HOLIDAY ROMA AURELIA u okolini Rima u 1/2 sobama
 • Aerodromske takse

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete
 • Obavezno putno zdravstveno osiguranje 1.25€ po danu, plus 1€ total za osiguranje prtljaga.
 • Administrativne troškove obrade rezervacije: 250 RSD (plaćanje u agenciji)
 • Doplatu za 1/1 kabinu na brodu u iznosu od 60€ po osobi.
 • Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) – u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0.50 € po noćenju/po osobi, za boravak u hotelima sa 4* i apartmanima – 1 € po noćenju/po osobi - plaća se na recepciji hotela.
 • Turističku taksu za hotel u Rimu (ukoliko je hotel u gradskoj zoni Rima) – u hotelima sa 1* i 2* - 2 € po noćenju/po osobi, u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju/po osobi - plaća se na recepciji hotela.

FAKULTATIVNI (NEOBAVEZNI) IZLETI:

 • BARCELONA PANORAMICA – 25€
 • NOU CAMP – 25€
 • AQUARIUM – 20€
 • DISCO OPIUM – 10€
 • VALENCIA PANORAMICA – 25€
 • VATIKANSKI MUZEJI – 45€
 • PRIČE IMPERATORA I GLADIJATORA (COLLOSEUM) – 35€
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • na dan uplate i to nas ledeće načine:
 • GOTOVINSKI: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana do 26.09.2019. i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 5000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana do 26.10.2020.godine, a ostatak do 70% 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  tri jednake mesečne rate čekovima građana (bez kamate).
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet i zvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovića 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja).
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2019. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATINA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA).
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.