EUROCATALONIA

Polazak 13h - Beograd

EUROCATALONIA je projekat koji je pokrenula grupa poštovalaca i ljubitelja sporta sa Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda u saradnji sa agencijom Rapsody Travel & Events!
Cilj ovog projekta jeste druženje studenata ne samo sa Balkanskog poluostrva, već iz celog sveta i to kroz nezaboravno putovanje duž Azurne obale, Španije i Italije!
Očekuju vas sportska nadmetanja u raznim disciplinama na terenima u poznatom Ljoret de Maru, koji se nalazi na 65 km od Barselone.
Verujemo da će ovaj turnir postati tradicija i jedno od najpoželjnijih takmičenja za studente iz celog sveta. Vidimo se u oktobru!

 

Izaberite datum:

1. DAN – SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA - ITALIJA
1. DAN – SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA - ITALIJA

Polazak u 13:00h iz Beograda sa parkinga ispred kuće cveća (Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića). Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Beograd – Ljubljana – Venecija – Verona – Azurna obala.

2. DAN - NICA – MONAKO – MONTE KARLO
2. DAN - NICA – MONAKO – MONTE KARLO

U prepodnevnim časovima dolazak na Azurnu obalu. Obilazak Nice: Englesko šetalište (Promenade des Anglais), hotel Negresko (Negresco), čuveni trg Masena, vidikovac sa kojeg ćete moći da napravite fantastične fotografije... Celodnevni boravak u Nici i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni polazak prema Kneževini Monako. Razgledanje bajkovitog grada: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Fakultativna poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Posle fakultativnog obilaska male mondenske države sledi povratak za Nicu, a zatim noćna vožnja i nastavak putovanja preko Francuske, prema Ljoretu.

3. DAN - LJORET DE MAR – TAKMIČENJE EURO CATALUNYA
3. DAN - LJORET DE MAR – TAKMIČENJE EURO CATALUNYA

U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi - Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u hotel sa 3* (3 puna pansiona – sva tri obroka na bazi švedskog stola). Održavanje turnira i odigravanje utakmica po unapred utvrđenom rasporedu ekipa. Svake večeri fakultativni odlazak u diskoteku gde ćemo se provesti nezaboravno. Noćenje.

4 – 5. DAN - LJORET DE MAR – TAKMIČENJE EURO CATALUNYA – DODELA MEDALJA
4 – 5. DAN - LJORET DE MAR – TAKMIČENJE EURO CATALUNYA – DODELA MEDALJA

Pun pansion (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola). U toku dana sportska nadmetanja po unapred utvrđenom rasporedu ekipa. Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom noćnom životu Ljoreta. Poslednjeg dana u Ljoretu, svečana ceromonija dodela trofeja i medalja. Fakultativno organizovane žurke i odlazak u diskoteku.

 6. DAN – LJORET DE MAR – BARSELONA
6. DAN – LJORET DE MAR – BARSELONA

Doručak. Prepodnevni polazak za Barselonu. Panoramsko razgledanje „olimpijske lepotice“ uz kraća zaustavljanja i posete najznačajnijim znamenitostima grada: Toranj Agbar, Korida, Sagrada Familia, Park Ciutadella, Paseo de Gracia, Cassa Batllo, La Pedrera, Plaza Espana, Montjuic, Av. Diagonal, Kolumbov spomenik... Simboli Barselone! Fakultativni obilazak Camp Nou-a, najpoznatijeg i najlepšeg svetskog stadiona... Tura koja traje cca 1h uključuje posetu: tribinama, svlačionicama, terenu (klupa za igrače), komentatorskim kabinama, sali sa trofejima, muzeju... Nakon ture možete kupiti originalne suvenire sa grbom FB Barselona... Fudbal i šoping! Nakon toga, odlazak prema strogom centru. Po dolasku u centar grada slobodno vreme za obilazak nekog od brojnih muzeja, šoping i individualne aktivnosti. Fakultativno ko želi, može da obiđe čuveni Akvarijum Barselona! Boravak u Barseloni u trajanju od 9 sati, od trenutka kada stignemo u centar. U zakazano vreme, u večernjim satima polazak za Milano.

7. DAN – MILANO
7. DAN – MILANO

U prepodnevnim časovima dolazak u Milano. Po dolasku razgledanje grada: Galleria Vittorio Emanuele, Duomo, Teatro Scala... slobodno vreme za individualni obilazak grada i šoping... Boravak u Milanu u trajanju od 9 sati. Predveče nastavak putovanja na relaciji Milano – Venecija – Trst – Ljubljana – Srbija.

8. DAN - SRBIJA
8. DAN - SRBIJA

Dolazak u mesto polaska u prepodnevim časovima.

Termin: Oktobar

REGULARNA CENA ARANŽMANA:
139 € - BEZ PREVOZA
220 € - SA PREVOZOM

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Poseta gradovima planiranim prema programu putovanja.
 • 3 puna pansiona (sva 3 obroka - švedski sto), (hotel 3*, centar grada, bazen, sobe 1/3 ili 1/4) u Ljoret de Maru.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama - 90 €.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 9€.
 • Doplatu za 1/2 sobu u Španiji u iznosu od 20 po osobi.
 • Doplatu za 1/1 sobu u Španiji u iznosu od 60 po osobi.
 • Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) –  u hotelima sa 1*, 2*, 3* i apartmanima – 0.50 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju/po osobi - plaća se na recepciji hotela.
 • Fakultativne izlete, kao i ulaznice planirane po programu.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER. 
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2019. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2018. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.      
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.