DUBAI

Polazak 12:10h sa aerodroma "Nikola Tesla"

https://www.movenpick.com/en/middle-east/uae/dubai/dubai-jumeirah-lakes-towers/overview/

Hotel se nalazi u oblasti Jumeirah Lake Towers, u blizini glavnog puta Sheikh Zayed, na otrpilike 600 metara od metro stanice, 3km od šoping centra Dubai Marina Mall, 5km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Od aerodroma je udaljen 36 km. Hotel raspolaže sa 168 soba. Sve sobe imaju klima uređaj, sef, SAT TV, minibar, ketl za pravljenje čaja i kafe, fen za kosu, balkon, radni sto, besplatan pristup internetu. Superior sobe imaju oko 35m2.  Deluxe sobe imaju oko 40m2. Junior suite ima oko 60m2. Gostima hotela na raspolaganju su: glavni restoran, Urban bar, Crema café, otvoreni bazen, spa centar, teretana, frizerski salon.

Izaberite datum:

1. DAN: BEOGRAD - DUBAI
1. DAN: BEOGRAD - DUBAI

Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Poletanje za Dubai u 12:10h (broj leta FZ 1746, prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Dubai je planiran u 21:05h po lokalnom vremenu na aerodrom. Sledi transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2 - 4. DAN: DUBAI
2 - 4. DAN: DUBAI

Tokom vašeg boravka u Dubai-u imaćete priliku da fakultativno posetite neke od najvećih znamenitosti ovoga grada i okoline koje imamo u ponudi (sa doplatom):

Burj Khalifa - najveća građevina na svetu, neboder koji je sa antenom visok 828 metara, trebao se zvati Burj Dubai, ali je u čast šeika Khalifa al- Nhjana preimneovan u Burj Khalifa, neboder ima 160 spratova, sadrži oko 1.000 stanova, kancelarije na 40-ak spratova, Armanijev hotel i osmatračnicu na 124. Spratu.
Burj Al Arab - već godinama simbol Dubaiske raskošnosti Burj Al Arab je luksuzan hotel koji se smatra prvim hotelom sa 7 zvezdica na svetu, smešten je na veštačkom ostrvu uz plažu Jumeirah, ostrvo je sa kopnom povezan mostom kojim mogu prolazitit i auti, oblik gradnje podseća na jedro.
Muzej Dubai - građen početkom 19. veka smatra se najstarijom građevinom Dubai-a, prvobitno je bio sedište guvernera, a od 1971. je proglašen muzejom, zauzima prostor tvrđave Al-Fahidi u predelu Dubai Creek, od mnogobrojnih zbirki izdvajamo onu sliku koja predstavlja istoriju Dubai-a i sve faze njegove ekspanzije, zatim onu tradicionalnog oružja ovog područja, zbirku posvećenu moru i njegovom značaju u pustinjama te onu posvećenu starim brodovima koji su se koristili za transport i trgovinu.
Palm Jumeirah - trenutno najveće veštačko ostrvo na svetu, građen je u obliku palme sa stabljikom i 17 listova, okružuju je mala ostrvca koji celoj građevini daju oblik kruga.
Abu Dhabi glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova u svetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih peščanih plaža i više od 200 ostrvaca razasutih ispred obala Abu Dhabia. Posetićemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svetu koja prima 40.000 vernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mestu videti sve ono što karakteriše ovo područje, od istorije do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vreme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraću posetu novoj atrakciji Abu Dhabia – Ferrari Worldu.
Jeep safari. Zalazak sunca na crvenim dinama uz večeru u autentičnom ambijentu - u beduinskom kampu i orijentalne motive. Mogućnost jahanja na kamilama.
Trgovački centar Mall of the Emirates - najveći šoping centar na Bliskom Istoku, sadrži preko 350 trgovina, ali i mnogo drugih sadržaja kao što su razni tematski parkovi, restorani, kina i zimsko skijalište na zatvorenom Ski Dubai.
Krstarenje brodom (Show Cruise) po zalivu Dubaija s uključenom večerom.
Ski Dubai - čudesno zimsko skijalište na zatvorenom usred pustinje gdje se u letnjim mesecima može skijati i na temperatuti od 42 stepena celzijusa, nalazi se unutar trgovačkog centra Mall of the Emirates, sadrži 5 staza različite veličine i težine s ukupnih 22.500 metara, sneg i svetlost su veštački, a borovi lažni.
The World - arhipelag od 300-ak malih veštačkih ostrva koji su građeni u obliku Zemlje, svako ostrvce predstavlja jednu državu, a njihov raspored podseća na oblik planeta Zemlje, arhipelag se nalazi na udaljenosti od 4 km od obale i sva ostrvca su na prodaju, celi projekt još nije gotov, ali je u završnoj fazi.

5. DAN: DUBAI - BEOGRAD
5. DAN: DUBAI - BEOGRAD

Transfer do aerodroma u Dubai-u. Let za BEOGRAD, broj leta FZ1745 u 09:05h. Dolazak u Beograd 12.05h. KRAJ PROGRAMA.

 

FIRST MINUTE CENA DO 15.10.
REGULARNA CENA ARANŽMANA: 599 €

CENA UKLJUČUJE:

 • Povratna avio karta na relaciji BEOGRAD-DUBAI-BEOGRAD sa FLY DUBAI ARILINES (prtljag do 20kg po osobi)
 • 4 noćenja u hotelu Movenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers 5*, na bazi noćenja sa doručkom
 • Transfer na relaciji DUBAI INTETRNATIONAL AIRPORT – HOTEL i HOTEL-DUBAI INTERNATIONAL AIRPORT
 • Aerodromske takes

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Tourism dirham (gradska taksa) plaća se na recepciji hotela (Hoteli 2* & 3* cca 3 USD po sobi po noći - Hoteli 4* cca 4-5 USD po sobi po noći - Hoteli 5*  cca 6 USD po sobi po noći)
 • Ostale fakultativne izlete i ulaznice za muzeje.
 • Obavezno putno zdravstveno osiguranje 1.25€ po danu(osiguranje ne pokriva bolest COVID-19), plus 1€ total za osiguranje prtljaga
 • Doplatu za 1/1 sobu 120 €
 • Negativan PCR test ne stariji od 96h.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), polovina aranžmana do mesec dana pre polaska na putovanje, a ostatak 15 dana pre početka putovanja.
 • Čekovima građana: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), jos 20% ,15 dana pred put uz deponovanje čekova za ostatak iznosa. (plaćanje na tri mesečne rate)
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 24.01.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 349/2020. Kategorija A40
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA).
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici rapsodyravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, tako da ne mora biti standardnih dimenzija.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.