Hotel NOVOTEL Barcelona City 4*

O hotelu:
Hotel je smešten u inovativnoj četvrti u srcu Barselone sa odličnim vezama sa javnim prevozom i u amblematičnoj zgradi koju je dizajnirao David Chipperfield. Hotel ima panoramsku terasu koja se nalazi na 19. spratu, 578m2 prostora za sastanke, restoran mediteranske kuhinje, 2 bara i parking u istoj zgradi. Ovaj hotel nudi besplatnu teretanu i krovnu terasu sa sezonskim bazenom na otvorenom i panoramskim pogledom na Barselonu.

Sobe:
STANDARD
SOBE poseduju besplatan WiFi i flat-screen TV sa satelitskim kanalima.  Klimatizovane sobe u objektu Novotel Barcelona City imaju jednostavan, moderan dekor. U sobi sa roditeljima mogu besplatno boraviti najviše 2 deteta mlađa od 16 godina.

 

 

Izaberite datum:

1.DAN (BARSELONA)

Okupljanje na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre leta. Check in - poletanje za Barselonu u 22:00h (broj leta VY1287). Dolazak u Barselonu je planiran u 00:35 (let u Septembru i Oktobru) na aerodrom.

ili

Check in - poletanje za Barselonu u 02:15h (broj leta VY1287 ). Dolazak u Barselonu je planiran u 04:50 (let u Avgustu) na aerodrom. Transfer do hotela. Noćenje

2.DAN (BARSELONA)

Doručak. Fakultativno celodnevni obilazak Barselone: Korida, hram "Sveta Porodica" najinteresantnije i najimpresivnije Gaudijevo delo za koje je prognozirao da će se graditi dva veka. Odlazimo do parka Guelj koji je projektovao Gaudi, obilazimo gornji deo parka koji je slobodan za posete. Obilazak nastavljamo panoramskim obilaskom Trijumfalne kapije, parka Citadele, trga Katalonije, ulice Passeig de Gracia sa Gaudijevvim kućama Batllo i La Pedrera, avenijiom Dijagonal prolazimo pored stadiona fudbalskog kluba Barselone, čuveni Camp Nou. Zatim sledi trg Španije, brdo Mon Žuik na kom se nalazi Olimpijski prsten sa Olimpijskim stadionom, halom St Jordi,  fantastičnim repetitorom još jedno fantastično delo Santjaga Kalatrave, vidikovac Mirador sa nezaboravnom panoramom Barselone. Obilazak grada završavamo na trgu Kolumbo i šetnjom po glavnom šetalištu grada, ulici Ramblas. Slobodno vreme za individualne obilaske. Noćenje.

3.DAN (BARSELONA)

Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske i šoping. Za zainteresovane putnike organizovaćemo pešačku turu po Gotskoj četvrti, glavnom šetalištu Rambla... Fakultativno Akvarijum, najveći u Evropi. Predlažemo Vam ili individulani odlazak u muzeje Pikasa, Miroa, vostanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunje, galerije Olimpijade,.. a za šoping preporučujemo popularnu i pristupačnu Špansku modnu kuću Zaru, Springfield, Mango ili robnu kuću “El Corte Ingles”. Noćenje.

4.DAN (BARSELONA)

Doručak. Slobodno vreme za odmor. Mogućnost fakultativnog odlaska u Pueblo Espanyol ili špansko selo gde na jednom mestu možete videti građevine karakterističnih stilova arhitekture sa područja cele Španije. Odlazak na izlet  «BARCELONA BY NIGHT» na kome ćete posetiti jedan od najlepših trgova Barselone, Placa Espanya, koji poseban doživljaj daje upravo u večernjim satima, gde ćete uživati u neverovatnim prizorima Magičnih fontana, koje plešu u ritmu muzike, prožete neopisivim spektrom duginih boja. Noćenje.

5.DAN (BARSELONA – BEOGRAD)

Doručak. Slobodne aktivnosti do transfera na aerodrom. Polazak do aerodroma. Poletanje iz Barselone za Beograd u 22:30h (broj leta VY1288 ). Očekivano sletanje u Beograd u 01:00h (let u Septembru i Oktobru)

ili

Poletanje iz Barselone za Beograd u 18:50h (broj leta VY1288 ).. Očekivano sletanje u Beograd u 21:20h (let u Avgustu).

Termin: 07.08, 01.09. & 19.10.  

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA: od 585 EUR

REGULARNA CENA ARANŽMANA: 749 EUR

CENA UKLJUČUJE:

 • Povratne avio karte na relaciji Beograd-Barselona-Beograd avio kompanija Vueling
 • Ručni prtljag 10kg i kabinski prtljag do 25kg
 • Aerodromske takse
 • Transfer aerodrom – hotel - aerodrom
 • Smeštaj u Barseloni (4 noćenja sa doručkom) – Hotel NOVOTEL BARCELONA CITY 4*
 • Troškovi organizovanja putovanja
 • Usluge vodiča pratioca grupe

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativni izleti i eventualne ulaznice za muzeje
 • Lokalne turističke takse
 • Putničko zdravstveno osiguranje

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, tako da ne mora biti standardnih dimenzija.
  • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
  • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
 • Popust za decu od 2 do 12 godina – 30 % na kompletnu cenu aranžmana u slučaju da su smešteni sa dva roditelja u istoj sobi na pomoćnim ležajevima.
 • Popust za treću osobu na pomoćnom krevetu u 1/3 (trokrevetnoj sobi) – 10% na cenu aranžmana.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), polovina aranžmana do mesec dana pre polaska na putovanje, a ostatak 15 dana pre početka putovanja.
 • Čekovima građana: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), jos 20% ,15 dana pred put uz deponovanje čekova za ostatak iznosa. (plaćanje na tri mesečne rate)
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 15 dana pre polaska na putovanje.
 • U slučaju kupovine Avio karte, primenjuju se opšti uslovi Avio kompanije za slučaj otkaza
 • Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, promena ličnih podataka putnika, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa
 • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020. Kategorija A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.RS ILI DIREKTNO U AGENCIJI. Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (TRIGLAV) .
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Hotelski sadržaj:
Objekat Novotel Barcelona City se nalazi pored tržnog centra Glòries i tornja Glories. Bazilika Sagrada familija i plaža Bogatelj su udaljene po 20 minuta hoda od hotela.

Hotelski restoran služi tipičnu mediteransku hranu.Na krovu se nalaze bazen na otvorenom i gurmanski bar u kojem gosti mogu da uživaju u tapasima, vinima i koktelima uz panoramski pogled na grad. Osoblje recepcije rado će vam pružiti informacije o Barseloni. Tramvaji i autobusi koji saobraćaju do centra grada staju ispred hotela. Stanica metroa Glorijes (Glòries) udaljena je samo 300 metara.

Pozdravljanje, čuvanje i briga o drugima je u samom srcu onoga što radi hotelska grupacija. Hotel isporučuje visoke standarde higijene i čistoće u svim brendovima širom sveta. Međutim, zbog pandemije COVID-19 i kako bi osigurali sigurnost gostiju prilikom ponovnog otvaranja hotela, povisili su te norme pokretanjem ALLSAFE oznake čistoće i prevencije koja predstavlja neke od najstrožih standarda čišćenja i operativnih protokola u svetu ugostiteljstva. Ove standarde je proverio Bureau Veritas, svetski lider u inspekciji higijene i čistoće. Ovi novi standardi će uključivati pojačani program čišćenja sa čestom dezinfekcijom svih javnih površina čestih dodira poput liftova i javnih toaleta, poboljšani program čišćenja u sobi koji koristi bolnički materijal za čišćenje, nove standarde koji će osigurati mere socijalnog udaljavanja u celom hotelu i medicinske podrška ukoliko se bilo koji od gostiju ne oseća dobro.

 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.