Hotel NOVOTEL St Joan Despi 4*

O hotelu:
Hotel se nalazi  na oko 3 km od Av. Diagonal i stadiona FC Barcelona – Camp Nou… Veoma lako se stiže do centra grada našim autobusom u slučaju realizacije fakultativnih izleta ili uz mogućnost lokalnog prevoza taksijem ili tramvajem. Ovaj hotel sa 4* je idealan kako za poslovna tako i turistička putovanja u prestonicu Katalonije. Poseduje 160 moderno opremljenih soba, Claravia međunarodni restoran, Sunset bar, veliki park i otvoreni bazen, zabavni deo za decu, zatvoreni parking... 

Sobe:
Sve sobe u hotelu su iste veličine, bez obzira da li se radi o 1/1, 1/2 ili 1/3 sobama. Doplate se vrše samo za smeštaj u 1/1 i 1/2 sobama. 
STANDARD SOBE poseduju (Sat TV, klima, kupatilo/wc, mini-bar...). U 1/3 sobama se podrazumeva 1 veliki „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“.

U hotelu NOVOTEL, doručak za grupe se služi u konferencijskim salama posebno prilagođenim za tu svrhu!

 

Izaberite datum:

1.DAN (BARSELONA)

Okupljanje na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre leta. Check in - poletanje za Barselonu u 22:00h (broj leta VY1287). Dolazak u Barselonu je planiran u 00:35 (let u Septembru i Oktobru) na aerodrom.

ili

Check in - poletanje za Barselonu u 02:15h (broj leta VY1287). Dolazak u Barselonu je planiran u 04:50 (let u Avgustu) na aerodrom. Transfer do hotela. Noćenje.

2.DAN (BARSELONA)

Doručak. Fakultativno celodnevni obilazak Barselone: Korida, hram "Sveta Porodica" najinteresantnije i najimpresivnije Gaudijevo delo za koje je prognozirao da će se graditi dva veka. Odlazimo do parka Guelj koji je projektovao Gaudi, obilazimo gornji deo parka koji je slobodan za posete. Obilazak nastavljamo panoramskim obilaskom Trijumfalne kapije, parka Citadele, trga Katalonije, ulice Passeig de Gracia sa Gaudijevvim kućama Batllo i La Pedrera, avenijiom Dijagonal prolazimo pored stadiona fudbalskog kluba Barselone, čuveni Camp Nou. Zatim sledi trg Španije, brdo Mon Žuik na kom se nalazi Olimpijski prsten sa Olimpijskim stadionom, halom St Jordi,  fantastičnim repetitorom još jedno fantastično delo Santjaga Kalatrave, vidikovac Mirador sa nezaboravnom panoramom Barselone. Obilazak grada završavamo na trgu Kolumbo i šetnjom po glavnom šetalištu grada, ulici Ramblas. Slobodno vreme za individualne obilaske. Noćenje.

3.DAN (BARSELONA)

Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske i šoping. Za zainteresovane putnike organizovaćemo pešačku turu po Gotskoj četvrti, glavnom šetalištu Rambla... Fakultativno Akvarijum, najveći u Evropi. Predlažemo Vam ili individulani odlazak u muzeje Pikasa, Miroa, vostanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunje, galerije Olimpijade,.. a za šoping preporučujemo popularnu i pristupačnu Špansku modnu kuću Zaru, Springfield, Mango ili robnu kuću “El Corte Ingles”. Noćenje.

4.DAN (BARSELONA)

Doručak. Slobodno vreme za odmor. Mogućnost fakultativnog odlaska u Pueblo Espanyol ili špansko selo gde na jednom mestu možete videti građevine karakterističnih stilova arhitekture sa područja cele Španije. Odlazak na izlet  «BARCELONA BY NIGHT» na kome ćete posetiti jedan od najlepših trgova Barselone, Placa Espanya, koji poseban doživljaj daje upravo u večernjim satima, gde ćete uživati u neverovatnim prizorima Magičnih fontana, koje plešu u ritmu muzike, prožete neopisivim spektrom duginih boja. Noćenje.

5.DAN (BARSELONA – BEOGRAD)

Doručak. Slobodne aktivnosti do transfera na aerodrom. Polazak do aerodroma. Poletanje iz Barselone za Beograd u 22:30h (broj leta VY1288 ). Očekivano sletanje u Beograd u 01:00h (let u Septembru i Oktobru).

ili

Poletanje iz Barselone za Beograd u 18:50h (broj leta VY1288 ).. Očekivano sletanje u Beograd u 21:20h (let u Avgustu).

Termin: 07.08 & 01.09. & 19.10.  

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA: od 449 EUR 

REGULARNA CENA ARANŽMANA: 599 EUR

CENA UKLJUČUJE:

 • Povratne avio karte na relaciji Beograd-Barselona-Beograd avio kompanija Vueling
 • Ručni prtljag 10kg i kabinski prtljag do 25kg
 • Aerodromske takse
 • Transfer aerodrom – hotel - aerodrom
 • Smeštaj u Barseloni (4 noćenja sa doručkom) – Hotel NOVOTEL ST JOAN DESPI 4*
 • Troškovi organizovanja putovanja
 • Usluge vodiča pratioca grupe

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativni izleti i eventualne ulaznice za muzeje
 • Lokalne turističke takse
 • Putničko zdravstveno osiguranje

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, tako da ne mora biti standardnih dimenzija.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
 • Popust za decu od 2 do 12 godina – 30 % na kompletnu cenu aranžmana u slučaju da su smešteni sa dva roditelja u istoj sobi na pomoćnim ležajevima.
 • Popust za treću osobu na pomoćnom krevetu u 1/3 (trokrevetnoj sobi) – 10% na cenu aranžmana.
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), polovina aranžmana do mesec dana pre polaska na putovanje, a ostatak 15 dana pre početka putovanja.
 • Čekovima građana: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), jos 20% ,15 dana pred put uz deponovanje čekova za ostatak iznosa. (plaćanje na tri mesečne rate)
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 15 dana pre polaska na putovanje.
 • U slučaju kupovine Avio karte, primenjuju se opšti uslovi Avio kompanije za slučaj otkaza
 • Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, promena ličnih podataka putnika, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa
 • Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 465/2020. Kategorija A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.RAPSODYTRAVEL.RS ILI DIREKTNO U AGENCIJI. Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (TRIGLAV) .
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.